Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo
PES 2013 WeHellas Demo Patch – v.1 + UPDATE
willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam moze ktos wytlumaczyc instalacje bo nie rozumiem za dobrze 2 czesci instalacji oddziel plik 200 zeby byly odzielnie od 146 tego innego ale jak wypakowywuje to piszze ze barkuje 6 xD? o co chodzi
--- Koniec cytatu ---
Magia google translatora - musisz ściągnąć 6 partów i upewnić się, że wszystkie poza nr 6 mają po 200 mb, sam zaś part 6 musi mieć 146 mb
mateusztb:
Szkoda ,że taki bidny hosting downloadu :(
Letischoo:
mi przy parcie 4 wyskakuje błąd i nie idzie -,-
blackout.:
Czy ktoś wie, czy są plany zrobienia drugiej wersji tego patcha? Chętnie bym ściągnął, ale nie uśmiecha mi się grać z nieaktualnymi składami czy z łysolami o tych samych twarzach (bo podejrzewam, że w tych mniej znanych drużynach tak jest).
Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy ktoś wie, czy są plany zrobienia drugiej wersji tego patcha? Chętnie bym ściągnął, ale nie uśmiecha mi się grać z nieaktualnymi składami czy z łysolami o tych samych twarzach (bo podejrzewam, że w tych mniej znanych drużynach tak jest).
--- Koniec cytatu ---
wszystko jest ODBLOKOWANE czyli żywcem wyciągnięte z PES 2013... także twarzami się nie martw, tylko transfery są takie jak będą przed wydaniem pierwszego DLC
Nawigacja
[#] Następna strona