Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo

PES 2013 WeHellas Demo Patch – v.1 + UPDATE

<< < (4/8) > >>

willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam moze ktos wytlumaczyc instalacje bo nie rozumiem za dobrze 2 czesci instalacji oddziel plik 200 zeby byly odzielnie od 146 tego innego ale jak wypakowywuje to piszze ze barkuje 6 xD? o co chodzi

--- Koniec cytatu ---

Magia google translatora - musisz ściągnąć 6 partów i upewnić się, że wszystkie poza nr 6 mają po 200 mb, sam zaś part 6 musi mieć 146 mb

mateusztb:
Szkoda ,że taki bidny hosting downloadu :(

Letischoo:
mi przy parcie 4 wyskakuje błąd i nie idzie -,-

blackout.:
Czy ktoś wie, czy są plany zrobienia drugiej wersji tego patcha? Chętnie bym ściągnął, ale nie uśmiecha mi się grać z nieaktualnymi składami czy z łysolami o tych samych twarzach (bo podejrzewam, że w tych mniej znanych drużynach tak jest).

Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy ktoś wie, czy są plany zrobienia drugiej wersji tego patcha? Chętnie bym ściągnął, ale nie uśmiecha mi się grać z nieaktualnymi składami czy z łysolami o tych samych twarzach (bo podejrzewam, że w tych mniej znanych drużynach tak jest).

--- Koniec cytatu ---

wszystko jest ODBLOKOWANE czyli żywcem wyciągnięte z PES 2013... także twarzami się nie martw, tylko transfery są takie jak będą przed wydaniem pierwszego DLC

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej