Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Kits by MIKI13SZYCE. (Stroje Ekstraklasy c.d.)

<< < (23/25) > >>

adrianmlawa:
Jeśli możesz to wstawiaj zdjęcia tych kitsów

L.Donovan:
czemu dodajesz bez zdjec ? :O

★Blue Boy★:
:D bo na screnach mam logo innego forum i sie moderatorzy czepiali

★Blue Boy★:
Lechia Gdańsk 12/13 GDB Folder

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Spoiler for Jak pobrać? - instrukcja dla was!:

Przedstawiam ten tutorial, ponieważ za namową PEWNEGO PANA chciałbym zarabiać na mojej pracy dla PES'a i dla was. Stawka nie jest wygórowana. Tylko 1zł za paczkę stroji dla wybranego klubu lub reprezentacji. Myślę, że spokojnie sms-em możecie przesłać pieniądze. Nie bójcie się nie okradne was. A jak to zrobić możecie przeczytać mój poradnik.

1.Klikacie w "DOWNLOAD" z tego postu. Otworzy nam sie strona zippyshare.com
2.Pobieracie paczkę z tej strony, klikając w obrazek "DOWNLOAD NOW".
3.Gdy wam się pobierze to na komputer szukacie tego pliku i otwieracie go. Ukaże się na nasze oczy okno programu INSTALLC UNPACKER.
4.Wybieracie język i klikacie dalej. Następnie ukaże się informacja w języku angielskim co poprawiłem w tej paczce.
5.Klikamy Dalej. Ukazuje nam się co zawiera ta paczka czyli Stroje spakowane w .rar i Preview tych stroji, ktory jest ukazany w tym poście.
6.Klikamy dalej. To okno co nam wyskoczy możecie zamknąc bo to reklama.
7.Powracamy do naszego UNPACKERA i klikamy Rozpakuj archiwum. Otworzy nam się okno w przegladarce i wybieramy sposób płatności za nowe stroje do PES'a. Mamy do wyboru Płatność przelewem i płatność telefonem.
Myślę, że 1zł to zapłacicie telefonem.
8.Klikacie na płatność telefonem i otworzy wam się okienko pod jaką treścią wysłać sms i pod jaki numer. Wpisujecie to do swojego telefonu(PAMIĘTAJCIE ABY ZNAKI BYŁY DUŻE) i wysyłacie.
9. Za chwile przychodzi sms i z kodem. Ten kod przepisujecie do tego okienka i klikacie rozpakuj plik.
10. Po chwili pisze na INSTALLC UNPACKER, że pliki zostały rozpakowane pomyślnie. Najczęściej rozpakowywuje się to na pulpit.
11.Teraz możecie się cieszyć nowymi strojami do PES'a!!

Jankes:
Nie żeby mi było szkoda zeta, ale czy branie kasy jest zgodne z regulaminem?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej