Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

Ekstraklasa Patch PES 2013 by PESLeague.pl

(1/4) > >>

AreQ:
Siemka mam pytanie do tych najlepszych patchmakerów i innych osób które w PES 2012 były najlepsze w robieniu tego co robiły na naszym forum. np. kitsmakerzy, facemakerzy itp.

W tamtym roku się nie udało, ale czy chcecie w tym stworzyć konkurencję dla PESEDIT ?
Przydałby się jakiś mocny akcent z Polski w stronę patchowania PES. A jednej osobie ciężko jest stworzyć coś ekstra, dlatego myślę, że wszyscy z forum.pesleague.pl możemy się połączyć i zacząć robotę tylko bez kłótni :)
Potrzebne mi są osoby które znają się na tym najlepiej Ci co chcą pomóc to w postach niżej zgłaszajcie się i podawajcie link do rzeczy które tworzyliście w tamtej odsłonie.

czekam na zgłoszenia :)

ljuboja_28:
ja mogę robić Option File. Założyłbym wątek z patchem zapiywalibyscie w nim pomysly i przedstawilbym sam co dodam do patcha. powiem tyle ze dalbym 100 % T-Mobile Ekstraklasy. Pytanie czy dostanę zgodę na założenie wątku

ljuboja_28:
napisz na moje gadu bartek 42507046

MichW:
Dobry pomysł. Przydalby się taki mod z ekstraklasą, a może i z 1 ligą ;)

AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDobry pomysł. Przydalby się taki mod z ekstraklasą, a może i z 1 ligą ;)

--- Koniec cytatu ---
tylko właśnie nie wiem teraz czy robić coś typu Ekstraklasa PATCH czyli podstawowy patch z naszego forum, czy może coś takiego ogólno światowego ?

PS. MichW może Ty też coś pomożesz ?:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej