Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
pyyyyyk jedziem z tymi strojami!!! West Ham home
tyrhen:
edit:
Maciek.pl:
Liverpool kapitalny, szczególnie wersja home :)
★Blue Boy★:
Niebieski Pan hehe tak na powaznie to przyzwyczailem sie do nazwy MIKI13SZYCE nawet nie wiem po co zmieniałem na BLUEBOY
No widac postep jest
- jesli chcesz wycinac tak ładnie wzorek to np jak w stroju liverpoolu (ten zielony) ten pasek gradienotwy mozna ładniej zrobic z wcisnietym ctrl klikasz na ikone warstwy w warstwie ktora znajduje sie w Szycia-->Koszulka-->paski potem szukasz tej warstwy z gradientem i klikasz delete :D
ciesze sie ze duzo osob korzysta z tego tutka bo jest (juz nie przesadzajac) dobry i chyba najlepszy w jezyku polskim
MaNU.FAN:
manu z umbro wymiata !! ogolnie od dłuzszego czasu obserwowałem forum ale teraz sie zalogowałem zeby komentowac twoje zarypiste stroje :D mam tylko pytanie, czemu nie bierzesz udziały w konkursie na najlepszego kitmakera ?
tyrhen:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmanu z umbro wymiata !! ogolnie od dłuzszego czasu obserwowałem forum ale teraz sie zalogowałem zeby komentowac twoje zarypiste stroje :D mam tylko pytanie, czemu nie bierzesz udziały w konkursie na najlepszego kitmakera ?
--- Koniec cytatu ---
u mnie jest roznie z czasem, raz jestem 5h dziennie na komputerze a raz 30min
jak byly zapisy to akurat mi sie konczyl semestr wiec trzeba bylo walczyc o oceny, wiem, ze zapisac sie mozna bylo w 5sekund ale wtedy myslalem nadczym innym
w sumie to chyba troszke zje*alem, ze sie nie zapisalem ale gdybym sie zapisal to nie zrobilbym strojow MU, Arsenalu i Liverpoolu
Nawigacja
[#] Następna strona