zobaczymy - to zalezy od dwoch rzeczy - od tego czy beda chetni i czy bedzie ktos chetny na opiekuna Ligi - Nie wiem na ile Patis nadal bedzie chcial sie tym zajmowac - jak te dwa warunki beda to nie ma sprawy
Wiesz ciezko nam np mi byc opiekunem Ligi PS3 skoro nie mam PS3 i nie wiem jak i co sie tam je.
Z opiekunem to tak, ale jeśli chodzi o chętnych to na pewno by byli, tylko najpierw trzeba zrobić oficjalne zapisy, tylko gdzieś na głównej stronie a nie na forum w wątku schowanym głęboko, wtedy na pewno sporo osób by się zgłosiło. Inaczej nigdy nie będziecie wiedzieć ilu jest potencjalnych chętnych. Ale też to musi być nie długo po premierze, kiedy dużo osób gra i szuka tego typu lig. Taka liga to też na pewno powiększenie ilości graczy, którzy kupowali by w przyszłości gry od was, a nie jak teraz że wszyscy PC jak mówiliście, a przecież na konsole sprzedaje się dużo więcej gier na świecie niż na kompy. Sam bym kupił wiedząc, że będę miał u was grać, a tak to będę szukał tam gdzie taniej.