Windows 7 Ultimate SP1. 32 czy 64 bity? To zależy od PC, ja mam 64(parametry PC w podpisie).
Sporo zależy od konfiguracji komputera
Najlepszy Ultimate 64bity. Jeśli masz 4GB RAM to by system go wygrywał to tylko wersja x64.
artur pirat aktywatorów w sieci pełno jest REJESTRACJA lub LOGOWANIE
32 bity zainstaluj.
Heh. Nie znaczy że nie pociągnie, źle mnie zrozumiałeś. Jeśli zamierzasz dokupić RAM to zainstaluj x64.
czy jeśli zainstaluję przez aktywator windows 7 będę miał nadal pliki swoje, które utworzyłem na windows xp ?
Elo. Zainstalowałem ten widndows myslalem ze w koncu komp sie odmuli a system bd jakos smigal a tu tak: Dałem aktualizacje pobralo mi dosc duze i instalacja wyglada tak ze jak zamykam system to inst mi 119 z 119 zalozmy potem gdy wlaczam kompa wprowadza konfiguracje/aktualizacje restartuje i ponownie wlacza system i w tym momencie wyskoczy komunikat uruchamianie systemu windows i mysz bd w miejscu nie da sie nic zrobic jedynie restart i tak w kolko bo aktualizacje nadal czekaja na zaisntalowanie... Nie wiem czy powinienem w ogole ustawic opcje Aktualizacji ale dziwne ze tak sie dzieje na nowym systemie... Do tego ściągnąłem Win 7 Prof. E ktory jest bez wbudowaniej przegladarki i podobno byl wycofany przez MIcrosoft... Teraz znowu mam problem z zainstalowaniem glupiego - REJESTRACJA lub LOGOWANIE nawet gadzety sie nie wyswietlaja: Nie wiem czy mam jakiegos Trojana czy dysk mi pada ze po 3 dniach taki system juz sprawia problemy jak jest tu jakis szyka od kompow niech dopomoze radą ;]