Dział Ogólny > PES 2013
Nowy trailer, oraz gameplay stream live z Gamescom!!!
mpoesp:
Lewy23, nie miałeś już nic innego do wymyślenia, to żeś takie pierdoły wymyślił? W ogóle nie wiem o co Ci chodzi...
Ps. Zapraszam do bojkotu o polskiego PES 2013:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPiłka nie toczy się po murawie, a ślizga. Nierealistycznie to wygląda.
--- Koniec cytatu ---
a w FIFIe jak pół boiska się "turla" po ziemi z tą samą szybkością i na 5m przed linią się praktycznie zatrzymuje nagle to jest to realistyczne?
Lewy23:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELewy23, nie miałeś już nic innego do wymyślenia, to żeś takie pierdoły wymyślił? W ogóle nie wiem o co Ci chodzi...
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa w FIFIe jak pół boiska się "turla" po ziemi z tą samą szybkością i na 5m przed linią się praktycznie zatrzymuje nagle to jest to realistyczne?
--- Koniec cytatu ---
Wiedziałem, że znajdą się tacy, którzy za wszelką cenę będą bronić najnowszej produkcji KONAMI. Ocenianie trailera nie polega tylko na dostrzeganiu pozytywnych rzeczy, ale także negatywnych.
Nejdro:
Dość słaby ten trailer. Nic się właściwie nie dowiedzieliśmy nowego. Strasznie denerwujące są te podania "z kapy".
mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiedziałem, że znajdą się tacy, którzy za wszelką cenę będą bronić najnowszej produkcji KONAMI. Ocenianie trailera nie polega tylko na dostrzeganiu pozytywnych rzeczy, ale także negatywnych.
--- Koniec cytatu ---
Oceniam ze streama z gameplayem i nadal nie wiem o co Ci chodzi.
Nawigacja
[#] Następna strona