Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Muzyka
♫ Soundtrack by blackout. ♫ - już do pobrania!
blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdodam że w folderze dt02.img jest plik "american_1.adx"
tylko ja tak mam?
--- Koniec cytatu ---
Tak powinno być. 'american_1.adx' to właśnie utwór Green Day'a - American Idiot. Unnamed może być nazwany jak tylko chcemy, więc 'american' nic nie robi.
mic5558:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak powinno być. 'american_1.adx' to właśnie utwór Green Day'a - American Idiot. Unnamed może być nazwany jak tylko chcemy, więc 'american' nic nie robi.
--- Koniec cytatu ---
Heh wiem.. chodzi o to ze w folderze jest plik green day'a, a w grze go nie ma.
Przynajmniej u mnie...
edit:
już sobie poradziłem
problem polegał na tym że nie czyta utworu nr1
wrzuciłem green day'a na nr22 zamiast Modestep i gra
przyjemniej sie taktyke teraz ustala z tym soundtrackiem :)
dzieki
Kubsulec:
To samo, mam 19 utworów. Dodatkowo nie działa mi plik songs. Gdziekolwiek go nie wrzucę, nic nie idzie. Mam patch Smoke, wersję 1.01. Znalazłby ktoś na to rozwiązanie?
Wrzucałem plik songs już do PES-kitserver, PES-kitserver-SMoKE_5, PES-kitserver-SMoKE_5-img. I nic.
mic5558:
Blackout możesz dać linka do programu którym przerabiałeś utwory do adx i czy
mógł byś napisać jakie parametry w nim poustawiałeś? Jeżeli tam sie coś ustawia przy przerabianiu z mp3 do adx.
za pomoc dzięki z góry
blackout.:
Nic nie ściągałem, bo mam ten program od dawna na dysku, jeszcze z czasów PES'a 2010. ;) Dlatego też, nie podam linka.
Narzędzie nazywa się PES Sound File Converter i nic specjalnego się w nim nie ustawia. Jedynie, że ma przerabiać z mp3 na adx i to wszystko.
Nawigacja