Archiwum > Sport
Najlepsza 11 by pesleague - Głosowanie na trenera
Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo, ze taki chociazby Pepe zjada Ramosa na sniadanie.
--- Koniec cytatu ---
A, o to chodzi. Myślałem, że chciałeś przyczepić się do Vidy.
--- Cytat: cinosław ---Kompany też.
--- Koniec cytatu ---
Kompany jest moim zdaniem znacznie lepszy od Pepe. Z racji kontuzji Vidicia Belg to według mnie obecnie najlepszy środkowy obrońca w Premier League. Drugi jest Evans (z formą z ostatniego sezonu).
cinosław:
Moim zdaniem nie tylko od Pepe, ale od całej reszty środkowych obrońców na świecie ;)
Puyol kiedyś, Vidić w formie. Teraz to moim zdaniem najlepszy stoper.
NexaT:
Według mnie, to zasady w tych wyborach były bardzo słabe. Powinien być punkt, że w składzie może być max. 2-3 graczy z jednego klubu, bo tak, to nie ma sensu, jak w 11 mamy tylko Real i Barce (+te Manchestery), a teraz zapewne kapitanem zostanie Xavi i trenerem Pep.
Nederland:
Zabawne, że kapitanem "Najlepszej 11" zostanie najprawdopodobniej piłkarz, który nie pełni podobnej roli ani w klubie, ani w reprezentacji.
pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA, o to chodzi. Myślałem, że chciałeś przyczepić się do Vidy.
--- Koniec cytatu ---
W sumie tak to moglo zabrzmiec, ale do Serba nic nie mam. Choc tez nie wiadomo jak bedzie gral, jak w koncu sie juz wyleczy.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWedług mnie, to zasady w tych wyborach były bardzo słabe. Powinien być punkt, że w składzie może być max. 2-3 graczy z jednego klubu, bo tak, to nie ma sensu, jak w 11 mamy tylko Real i Barce (+te Manchestery), a teraz zapewne kapitanem zostanie Xavi i trenerem Pep.
--- Koniec cytatu ---
Trenerem zostanie Mourinho. Co do 11 to ograniczenia bylyby dziwne, tylko 3-4 pozycje to nieporozumienia.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZabawne, że kapitanem "Najlepszej 11" zostanie najprawdopodobniej piłkarz, który nie pełni podobnej roli ani w klubie, ani w reprezentacji.
--- Koniec cytatu ---
Ronaldo albo Messi byliby zabawniejsi.
Nawigacja
[#] Następna strona