Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Wybór pada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(1/3) > >>

darko11221:
Miał ktoś z was tego pada jak z ergonomią oraz przede wszystkim z wytrzymałością ????
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jeszcze jedno czy pad jest kompatybilny z pesem czy działają wszystkie przyciski.

Remoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeszcze jedno czy pad jest kompatybilny z pesem czy działają wszystkie przyciski.

--- Koniec cytatu ---

A dlaczego ma nie być kompatybilny?

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA dlaczego ma nie być kompatybilny?

--- Koniec cytatu ---
Ponieważ czytałem, że ten pad nie działa z wieloma grami, więc zastanawiam się jak jest z pesem.

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMiał ktoś z was tego pada jak z ergonomią oraz przede wszystkim z wytrzymałością ????
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jeszcze jedno czy pad jest kompatybilny z pesem czy działają wszystkie przyciski.

--- Koniec cytatu ---
ja go mialem nawet dwa. Wszystkie przyciski sa ''kompatybilne'' zreszta nie spotkalem sie z padem ktory nie mialby ''kompatybilnych'' w PES-ie (moze poza PES 6 gdzie na nim nie moglem ustawic tylnich suwakow). Pad jest dobry jeden minus to jak pogralbys dluzej na nim to galki a dokladnej tam gdzie trzyma sie opuszek palca-kciuka bardzo sie zdzieraja i staja sie sliskie jakby sie je olejem posmarowalo... Ogolnie dobra podrobka pada od X-a

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja go mialem nawet dwa. Wszystkie przyciski sa ''kompatybilne'' zreszta nie spotkalem sie z padem ktory nie mialby ''kompatybilnych'' w PES-ie (moze poza PES 6 gdzie na nim nie moglem ustawic tylnich suwakow). Pad jest dobry jeden minus to jak pogralbys dluzej na nim to galki a dokladnej tam gdzie trzyma sie opuszek palca-kciuka bardzo sie zdzieraja i staja sie sliskie jakby sie je olejem posmarowalo... Ogolnie dobra podrobka pada od X-a

--- Koniec cytatu ---
Dzięki o to mi chodziło. W takim razie zamawiam pada.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej