Dział Ogólny > PES 2013

PES2013 be come a Legend jakie macie oczekiwania i jak sobie to wyobrażacie:)

<< < (4/5) > >>

Fabek9:
Powinni wziąć przykład z New Star Soccer, więcej możliwości wydania pieniędzy, więcej kierowania życiem piłkarza, a nie tylko mecz, mecz i mecz. Na pewno powinni poprawić to, że nie trzeba dodawać klubu do "moich ulubionych" i czekać na ofertę, tylko tak jak było we wcześniejszych wersjach kluby same składają oferty. Tak jak wyżej pisaliście, udział w konferencji i inne takie, żeby nie było za nudne.

Lacan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbrak tych durnych i długich scenek z PES 2012. Powrót raczej do PES 2010 :D
coś nowego: wybór sponsora, więcej możliwosci i funkcji przy podpisywaniu kontraktów, interakcja z innymi piłkarzami czy trenerem, więcej motywów z życia wokół piłkarza, konferencje z pytaniamim jakieś ciekawsze kamery ;)
I tak niczego z tego co napisałem tam nie bedzie ale pomarzyć dobra rzecz ;)

--- Koniec cytatu ---

zgadza się pomarzyć, bo z filmików wynika że w Bal kompletnie nic się nie zmieniło

mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzgadza się pomarzyć, bo z filmików wynika że w Bal kompletnie nic się nie zmieniło

--- Koniec cytatu ---

Podziel się jakimś filmikiem z Bal, bo ja żadnego nie widziałem ;o

AupaAtleti:
ja chciałbym aby będąc np. kapitanem móc zasugerować trenerowi jakiś potencjalny cel transferowy, móc ingerować w ustawianie taktyki- móc zmienić wykonawców stałych fragmentów. i Jeszcze żeby dało się być kapitanem reprezentacji a byłoby naprawdę fajnie ;)

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja chciałbym aby będąc np. kapitanem móc zasugerować trenerowi jakiś potencjalny cel transferowy, móc ingerować w ustawianie taktyki- móc zmienić wykonawców stałych fragmentów. i Jeszcze żeby dało się być kapitanem reprezentacji a byłoby naprawdę fajnie ;)

--- Koniec cytatu ---
Super pomysł ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej