Dział Ogólny > PES 2013
PES2013 be come a Legend jakie macie oczekiwania i jak sobie to wyobrażacie:)
sempre_barca:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENew Star Soccer 3 :)
--- Koniec cytatu ---
Miałem na myśli fifa manager ;) Była tam jeszcze opcja "stan cywilny". Z tego co pamiętam to można było wziąć ślub, mieć dzieci. A im mniej czasu poświęcało się rodzinie to nawet i rozwód był ;D Tylko nie pamiętam czy to jakoś wpływało na naszego gracza. Ale takie rzeczy w BAL potrzebne raczej nie są.
gregory97:
Na jakimś trailerze był właśnie jakiś sklep gdzie się kupowało jakieś buty pachołki do treningu czy takie tam tylko nie wiem czy to było w ML czy w BALu.
Douglas:
jakoś mnie nie pociąga tryb BaL, nie wiem czemu ale mnie to nudzi w przeciwieństwie do Master League ;), na pewno chciałbym aby był bardziej ulepszony
Artur 7:
brak transferow typu Messi w Realu a w tym celu jakis stopien przywiazania pilkarza do klubu choc byloby to trudne dla kazdego ale dla tych najlepszych czemu nie... Choc i tak wiem ze tego nie zobacze... Do tego trudniejsza i dluzsza droga dostania sie do dobrego klubu... Po 2 sezonie moglem grac juz w klasowym klubie i zostalem powolany do repr. Trening powiazany z trybem Treningu (to jest podstawa) - to dla mnie byloby cool!!! ;D ;)
Douglas:
pamiętam że grając w PES 10 po 1,5 roku z overallem 66 bodajże (dokładnie nie pamiętam) kupiła mnie Barca
Nawigacja
[#] Następna strona