a sory bo teraz pamietam ze cos usuwałem bo miałem na 2 stronach udostepnione a ciekawiła mnie ilosc pobran i tak wyszlo ze zapomniałem wstwic
*WSZYSTKIE DRUZYNY MAJA STROJE BEZ LOG T-MOBILE, SA ONE W FOLDERACH EURO
*uprzedzam pytanie kilku userow - TEN KITPACK ZACZYNAŁEM ROBIC DAWNO WIEC NP LECH MA JESZCZE SPONSORA S.OLIVER a POLONIA J.W
*z uwagi na to ze robiłem dawno to pojawiła sie tez cracovia
*zrezygnowałem z niekotych sponsorow na rekawach czy na plecach
*staralem sie robic to na polskie mozliwosci i nie dawałem najnowszych szyc nike czy umbro zeby nie było tak kolorowo (bo wiemy jak jest)
*kilka configow na screenie jeszcze zmieniałem
**MOJ BŁAD** away wisły w folderze euro-pb ma nazw kit14 wiec jesli chcecie zeby działał trzeba sobie zmienic na kit SORY !
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEmam jeszcze update
*wszystke podpunkty z 1 czesci +
**na pogon nie ma co liczyc bo po 1 jest juz cracovia czyli w pewnym sensie komplet a po 2 ktos musi cierpiec
**na pl strasznie narzekali na wisałe wiec zorbiłem z nike i bez sponsora, bo dodanie jakiego kolwiek zniszczyłoby cały motyw BIAŁEJ GWIAZDY !
**w folderze jest tez away i third nike slask, myslałem ze uda mi sie z nike ale potem wybrałem jednak adidasa (moze komus te 2 nike sie przedadza)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie wszystkie kity sa takie dobre jak teraz ale mysle ze powinny cieszyc
WSZYSTKO JUZ JEST JAK POWINNO BYC W 1 POSCIE NA 1 STRONIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!