Nie wiem jak można porównywać Pesa 6 do 2013. Pes 2006 był robiony jako gra na klawiaturę, bez większej kontroli nad piłkarzem i była jedną z najlepszych gier jak na tamte czasy. Pes 2013 jest najlepszą grą (wnioskuję po demie) od Pesa 2008. Każdy gra w to co lubi najbardziej, a takie przepychanki nie są dobre. mpoesp daj sobie spokój. Kolega ma takie zdanie, a nie inne i już. Dlaczego masz z tym jakiś problem ?
dzieki kolego ale potrafie sam argumentowac moje zdanie
normalnie mozna porownywac i ludzie zawsze beda porownywac nowe gry do wczesniejszych dzieł chodz sa to inne epoki taka juz jest kolej rzeczy w tym biznesie ja w PES6 gralem na padzie jak w kazda inna czesc i nigdy nie uzywalem analoga bo po prostu nie potrafie nim grac.
Wedlug mnie od PESa 2008 najlepszy byl PES12 a PES13 ocenie dopiero jak w niego zagram po demie nie bede ocenial bo potrzebuje poznac kazdy smaczek tej gry by ja ocenic.
Dokladnie kazdy gra w to co lubi i dla kazdego co innego jest wazne dla mnie nie licza sie takie rzeczy jak dla mpoesp grafika, strzaleczka do manualnych podan i Player ID
dla mnie liczy sie grywalnosc a w tym PES6 nie mial sobie rownych.
DavidDave, Ty jesteś czy tylko udajesz takie głupka?
Napisałem
Wracaj skąd przybyłeś duszo nieczysta!
A Ty do mnie zacząłeś pisać o PES 6... Ale ok.
Uwierz mi, że jakby PES 13 wyszedł z gameplayem PESa 6, a Fifa wyszła z takim samym gameplayem jak w PES 13, to nikt by nie miał wątpliwości co jest lepsze...
caly czas mnie prowokujesz ale Ci sie nie uda wyprowadzic mnie z rownowagi moje wypowiedzi beda dalej na wysokim poziomie szacunku do innych ktorzy maja odmienne zdanie nie tak jak Twoje wiec prosze nie obrazaj mnie bo ja Tobie nie ublizam...
gdybys czytal uwaznie ze zrozumieniem wiedzial bys ze moja odpowiedz na Twoje zdanie to
"widze ze Ty tylko potrafisz prowokowac.."
a dalsza czesc mojego posta tyczyla sie naszej dyskusji o PES6 i najlepszej czesci gry
czy teraz rozumiesz czy mam mowic jeszcze bardziej jasniej ??