Dział Ogólny > PES 2013

Film prezentujący hiszpańskie stadiony w PES 2013.

<< < (5/14) > >>

mpoesp:
1. Najlepszy na nowej generacji. PES 2008 jest pierwszym na konsolach PS3/Xbox360
2. Porównanie do PES 2017 jest bez sensu. W PES 2013 mamy możliwość zagrać (w demo bo demo, ale Kei Masuda zapowiada, że pełna wersja będzie bardzo podobna do dema nr 2)

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE1. Najlepszy na nowej generacji. PES 2008 jest pierwszym na konsolach PS3/Xbox360
2. Porównanie do PES 2017 jest bez sensu. W PES 2013 mamy możliwość zagrać (w demo bo demo, ale Kei Masuda zapowiada, że pełna wersja będzie bardzo podobna do dema nr 2)

--- Koniec cytatu ---

1. ja nie mowilem o najlepszych na nowych konsolach PS3/Xbox360
poniewaz nie gralem we wszystkie czesci na tych konsolach pod uwage bralem gry ktore wyszly na konsole PSX PS2 i komputery PC znowu snujesz domysly.

2. to byl sarkazm ale juz nie wazne... nie mamy mozliwosci zagrac w PES13 tylko w demo tej gry
a demo to nie jest pelna wersja gry to tak samo jak bys ocenial film ktory ma premiere za tydzien po obejrzeniu jego zwiastunu. poza tym w demo numer 2 nie gralem nie wyszlo na PC.

wiesz dla Ciebie moze byc najlepsze demo PESa 2013 ze wszystkich czesci tej gry ja sie oczywiscie z tym nie zgadzam i szanuje Twoje zdanie takze Ty rowniez uszanuj moje bo kazdy ma inny gust ;)

mpoesp:
1. Ty wiesz w ogóle co piszesz? Piszesz "jesli juz to analogicznie byla by to pierwsza czesc gry a nie ktoras z kolei jaka jest PES2008" więc wyjaśniam Ci, że chodzi mi o PS3/Xbox360, a Ty mi tu, że snuje domysły.
2. Kolejne słabe porównanie
3. Zdanie zaczynamy wielką literą, polecam także używanie znaków interpunkcyjnych i polskich liter, bo czasem ciężko zrozumieć Twą wypowiedź.

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE1. Ty wiesz w ogóle co piszesz? Piszesz "jesli juz to analogicznie byla by to pierwsza czesc gry a nie ktoras z kolei jaka jest PES2008" więc wyjaśniam Ci, że chodzi mi o PS3/Xbox360, a Ty mi tu, że snuje domysły.
2. Kolejne słabe porównanie
3. Zdanie zaczynamy wielką literą, polecam także używanie znaków interpunkcyjnych i polskich liter, bo czasem ciężko zrozumieć Twą wypowiedź.

--- Koniec cytatu ---

1 tak wiem co pisze uwazam ze snujesz domysly poniewaz nie wiedziales ze mowie o grach wydanych na PSX i PS2 a sie wypowiadales

2 jak dla mnie bardzo dobre porownanie wrecz idealne

3 to nie jest dyktando z gramatyki takze pisze jak mi jest wygodnie a Ty nie musisz tego przeciez czytac skoro sprawia Ci to trudnosc ;) juz nie masz do czego sie przyczepic tylko do mojej pisowni ??

jeszcze chcesz cos wiedziec ? czy juz mozemy zakonczyc ta do niczego nie prowadzaca dyskusje ;]

piotrstce:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPiszesz, że z roku na rok jest coraz gorszy, więc analogicznie idąc tym tokiem myślenia, PES 2008 był najlepszy. Ale dobra nie ważne.

Większość co napisałeś to sterta bzdur. PES 2013 to najlepszy PES w całej serii. Wszyscy chwalą nowego PESa, bo pod względem gameplayowym zostało tam na prawdę dużo zrobione. Drybling, przyjęcia piłki, Strzały, podania (i ta strzałeczka do manualnych podań), Player ID, AI zawodników działa świetnie. Mało? Weź się opanuj człowieku, i nie pisz, że gameplay jest gorszy od poprzednich części bo sam się ośmieszasz.

Choć tak swoją drogą jakby dzisiaj wypuścili takiego PESa 6, tylko z grafiką z PESa 13, to by dostali lanie od Fify, że...

--- Koniec cytatu ---
zrozum że DLA MNIE to że zostało poprawione to i tak niejest coś super ...bo poziom gameplaya jest średni ale zaznaczam DLA MNIE !!Ty widzę że się udzielasz jakbyś był przedstawicielem KONAMI
a z tym PES6 i podmianą grafiki zgodzę się jak najbardziej...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej