Dział Ogólny > PES 2013

Film prezentujący hiszpańskie stadiony w PES 2013.

<< < (7/14) > >>

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWracaj skąd przybyłeś duszo nieczysta!

--- Koniec cytatu ---

widze ze Ty tylko potrafisz prowokowac..
3 z ostatnich 5 wypowiadajacych sie tutaj stwierdzilo ze PES6 to najlepsza czesc serii
jestem pewien ze gdyby stworzyc ankiete to co najmniej 50% wypowiadajacych sie
opowiedziala by sie za 6 czescia gry bo dla wielu jest ona do dzis najlepsza :)
ale z Twoich wypowiedzi widac ze masz male pojecie o PESie..

Uxi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwidze ze Ty tylko potrafisz prowokowac..
3 z ostatnich 5 wypowiadajacych sie tutaj stwierdzilo ze PES6 to najlepsza czesc serii
jestem pewien ze gdyby stworzyc ankiete to co najmniej 50% wypowiadajacych sie
opowiedziala by sie za 6 czescia gry bo dla wielu jest ona do dzis najlepsza :)
ale z Twoich wypowiedzi widac ze masz male pojecie o PESie..

--- Koniec cytatu ---

Nie chciałbym zaczynać jakichś kłótni, ale jak gościu (Bartas89) pisze "Wiadomo już czy będzie demo nr 2 na PC tego japońskiego shitu?"
no to albo jest głupi, albo ma schizofrenię... nie dziwie się, że mpoesp mu tak odpisał... Zastanów się, czy jeśli dla Ciebie Fifa 13
byłaby shitem, to wchodziłbyś na forum i pytał się kiedy wyjdzie demo tego shitu ?! Dla mnie to dziwne...

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie chciałbym zaczynać jakichś kłótni, ale jak gościu (Bartas89) pisze "Wiadomo już czy będzie demo nr 2 na PC tego japońskiego shitu?"
no to albo jest głupi, albo ma schizofrenię... nie dziwie się, że mpoesp mu tak odpisał... Zastanów się, czy jeśli dla Ciebie Fifa 13
byłaby shitem, to wchodziłbyś na forum i pytał się kiedy wyjdzie demo tego shitu ?! Dla mnie to dziwne...

--- Koniec cytatu ---

no ja bym tak nie robil ale sa ludzie i ludzie dla mnie bynajmniej nie jest to dziwne tylko normalne zachowanie trola a Ty odpisujac na jego zaczepki tylko go tym nakrecasz do dalszego pisania
a nie od dzis wiadomo ze wlasnie tym sie karmia trole.

mpoesp:
Nie wiem co ma wspólnego to co napisałem z PESem 6, ale jeśli już zacząłeś to napiszę jeszcze raz. Gdyby dziś wyszła gra z gameplayem PESa 6, to by została zgnieciona przez Fife... Była świetna na tamte czasy, ale nie teraz.

A co do Bartasa89 to jest to jakiś troll...

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem co ma wspólnego to co napisałem z PESem 6, ale jeśli już zacząłeś to napiszę jeszcze raz. Gdyby dziś wyszła gra z gameplayem PESa 6, to by została zgnieciona przez Fife... Była świetna na tamte czasy

--- Koniec cytatu ---

nie wiesz co ma wspolnego ?? to ze mowisz ze najlepsza czesc gry to PES13 a juz 3 osoby w tym temacie stwierdzily ze jest to PES6 i jestem pewny ze takich osob ktore uwazaja ze PES6 jest najlepszy z calej serii jest zdecydowanie wiecej
owszem byla swietna na tamte czasy i nadal jest swietna do tej pory nie wyszla gra lepsza od niej wielu fanow uwaza ja za najlepsza czesc PESa poczytaj na necie opinie ;)
to tak samo jak z "Championship Manager 2003/2004" najlepszy swoich czasow dzisiaj uwazany przez wielu fanow za najlepszy manager wszechczasow innym przykladem moze byc Sensible Soccer
i nie mow ze to kiepskie przyklady bo juz lepszych podac sie nie da ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej