Dział Ogólny > PES 2013

Film prezentujący hiszpańskie stadiony w PES 2013.

<< < (2/14) > >>

WTMyhood:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWiadomo, kiedy to DLC wyjdzie? Długo będzie trzeba czekać?

--- Koniec cytatu ---
ma być dostępne w dniu premiery... ;)

adik2313:
Jako gracza info mnie cieszy z wielu powodów:Fan LaLiga i śmieszność EA,które ma pieniądze na potężne ligi Arabskie,czy Irlandzkie a nie ma na Camp Nou XD
Czekam na 20.09

$RMF$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJako gracza info mnie cieszy z wielu powodów:Fan LaLiga i śmieszność EA,które ma pieniądze na potężne ligi Arabskie,czy Irlandzkie a nie ma na Camp Nou XD
Czekam na 20.09

--- Koniec cytatu ---

Tylko że EA zapewne z tej potężnej ligi arabskiej będzie miała potężne pieniądze na rozwój gry już pod nowe generację ;)

No będzie można zagrać porządnie cały sezon LaLiga ;)

piotrstce:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJako gracza info mnie cieszy z wielu powodów:Fan LaLiga i śmieszność EA,które ma pieniądze na potężne ligi Arabskie,czy Irlandzkie a nie ma na Camp Nou XD
Czekam na 20.09

--- Koniec cytatu ---
zaraz zaraz a to KONAMI niema potężnych pieniędzy? jednego stadionu zabraknie z 1000 innych dostępnych i fani PES się śmieją ....a po drugie pewnie tego samego dnia co premiera Fify będzie już zrobiony i czekający na podmiane ów stadion...
tu niema się co śmiać , tu trzeba płakać

DavidDave:
eee tam stadiony jak dla mnie to moze byc jeden stadion a zeby game play byl rewelacyjny :)
bo po demku niestety chyba sie nie zanosi na rewolucje w rozgrywce ;/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej