Dział Ogólny > PES 2013

Oceny i recenzje Pro Evolution Soccer 2013

<< < (3/17) > >>

mpoesp:
Panowie z Metra chyba trochę przesadzili ^^ 7/10?! ;p

Martinso:
Jak na dłoni widać, iż mamy do czynienia z zacnym tytułem, który nie powinien zawieść. Zwłaszcza jeżeli chodzi o zagorzałych fanów serii, która w czasach pierwszego PlayStation cieszyła się niezmąconą estymą.

Metro – 7/10
PlayStation Universe – 8.5/10
CVG – 9.1/10
OPM – 8/10
Shopto – 5/6
IGN – 8.5/10
NowGamer – 9.1/10
Videogamer – 8/10
Eurogamer.it – 8/10
OXM – 8/10

Bartek10:
Ja bym jeszcze zaczekał na oceny konkurenta

JesuOtaku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa bym jeszcze zaczekał na oceny konkurenta

--- Koniec cytatu ---

Konkurencja od EA wiadomo, że w niektórych czasopsmach czy portalach po prostu MUSI być wyżej od produkcji Konami, bo przecież to gra od EA. Gdyby nie była od EA to automatycznie ocena byłaby ciut niższa :)
Nie wiem co to jest "Metro", ale 7/10 to jakaś żenada - cieawe ile wystawią konkurencji, no chyba, że tam nie pracują profesjonaliści :)

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKonkurencja od EA wiadomo, że w niektórych czasopsmach czy portalach po prostu MUSI być wyżej od produkcji Konami, bo przecież to gra od EA. Gdyby nie była od EA to automatycznie ocena byłaby ciut niższa :)
Nie wiem co to jest "Metro", ale 7/10 to jakaś żenada - cieawe ile wystawią konkurencji, no chyba, że tam nie pracują profesjonaliści :)

--- Koniec cytatu ---
To jest portal fanobojów gry od EA z roku na rok wystawiają Fifie coraz to lepsze oceny i w tym roku szykuje się dyszka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej