Dział Ogólny > PES 2013
Oceny i recenzje Pro Evolution Soccer 2013
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie w tym pesie nie można zagrać w ogóle żadnej ligi która bym chciał ani nie ma komunikacji gdzie można było stworzyć sobie puchar lub ligę? czy ja już oślepłem.
--- Koniec cytatu ---
Usunęli to, ile razy trzeba to powtarzać?
anhviet:
Jestem po parudziesieciu godzinach spedzonych na graniu w nowego PES-a. Oczywiscie Sproboj zanim kupisz.
Zmiany na plus, ktore zauwazylem to:
1) rekacje bramkarzy
2) System podan oraz IQ zawodnikow.
3) Faule (sedzia nie odgwizduje ich juz tak czesto)
Niestety na tym koniec.
Reszta jest dokladnie taka sama jak to bylo w 12.
1) Zawodnicy nadal uciekaja od pilki
2) Spalone - masakra (gra nadal jest zbyt sterylna)
Przynajmniej mogli dac opcje aby wprowadzic jakis level nieomylnosci sedziego, przeciez tak jest w prawdziwej pilce (nie rozumiem dlaczego tak ciezko jest dostawic jeden suwak)
3) Zagralem z ciekawosci 2 rundy na TOP PLAYER w lidze Mistrzow.
Na 12 rozegranych spotkan w 1 rundzie komputer mial 30 rzutow wolnych pod moja bramka (16-35 m ) m.w
z czego strzelil 10!!!! bramek ... Przeciez to jakas maskara...
Zagralem wiec druga runde 8 meczow, komputer mial w sumie 11 rzutow wolnych pod moja bramka (16-35 m ) strzelil w sumie 5 bramek z rzutow wolnych, w jednym meczu 2 bramki, ktore przesadzily o wyniku spotkania.
BEZNADZIEJA!!! To nawet sie nie pokrywa z prawdziwymi statystykami. Masakra.
Jak zanize poziom to z kolei, zwodnicy komputera zachowuja sie jak osly, ze nie ma przyjemnosci z gry.
Reszta typu system rozgrywek ilosc druzyn... jak pisalem wczesniej, konami poszlo na skroty, bo juz sie nauczylo, ze inni zrobia to za nich...
Genralnie LIPA. NIE KUPUJE CZEGOS CO JUZ MAM. Czekam na Patch Jenkeya1002. Zapewne uratuje, jak zwykle, im gre w jakims procencie.
Szczerze pierwszy raz od ...1998!!!! zamierzam wrocic do Fify, ktora mi sie zaczyna coraz bardziej podobac. KONAMI dalo ciala na max.
shoxik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
3) Zagralem z ciekawosci 2 rundy na TOP PLAYER w lidze Mistrzow.
Na 12 rozegranych spotkan w 1 rundzie komputer mial 30 rzutow wolnych pod moja bramka (16-35 m ) m.w
z czego strzelil 10!!!! bramek ... Przeciez to jakas maskara...
Zagralem wiec druga runde 8 meczow, komputer mial w sumie 11 rzutow wolnych pod moja bramka (16-35 m ) strzelil w sumie 5 bramek z rzutow wolnych, w jednym meczu 2 bramki, ktore przesadzily o wyniku spotkania.
BEZNADZIEJA!!! To nawet sie nie pokrywa z prawdziwymi statystykami. Masakra.
Jak zanize poziom to z kolei, zwodnicy komputera zachowuja sie jak osly, ze nie ma przyjemnosci z gry.
--- Koniec cytatu ---
Ciekawe co piszesz. Ja tego nie zauważyłem, bo zagrałem z kompem 2 mecze dopiero na najwyższym poziomie. Obydwa przegrałem :P. Gram głównie z kumplami (ok. 30meczów), to nie mam tego problemu. A z wolnego strzeliłem gola tylko raz. ;P
Nie wiem co by mogło być wyjściem.. Może polepszyć o kilka punktów bramkarzy? Ja ustawiam często obrońcę na linii strzału - w bramce, to często wybija główką ;P (głupie to, ale działa ;] ). Często faule (moich kumpli głównie) kończą się żółtą kartką, nawet te bez wślizgu. Ale uważam że to ich wina, bo grają zbyt agresywnie ;]. Ale raz kumpel dostał czerwoną za po prostu delikatne podłożenie nogi, fakt, od tyłu. Ale byłem w szoku!!! :/
Patryk19210:
to inny pes o czym człowieku mowisz, poziom gry jest dobry na najwyższym za każdym razem wala z wolnego "golasso" a spalone wszystko dobrze a minusem jedynym pes ja brak licencji wszystkich(angielska itd)
iwan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona