Dział Ogólny > PES 2013
PES 2013 - problemy, błędy, pytania!
Artur 7:
Zna ktoś jakieś narzędzie, dzięki któremu będzie można skrócić czas meczu do 2-3 min? Może być też do PES 2012
PF7:
Witam wszystkich,
mam pewien problem z pesem 13. Pościągałem sobie najnowsze składy na obecny sezon, ale włączając grę wyskakuje mi komunikat, że dane nie mogą być wczytane, bo należą do innej wersji. Mam grę z patchem 5.0.0 i wersją 1.0.4.
I jeszcze jedna prośba, mógłby ktoś wrzucić polski komentarz do gry ?
OnoMatoPeja:
nie wiemy co to za patch i na jakiej wersji gry został robiony, dlatego wgrywasz patcha wedle instrukcji od autora
czyli of patcha musi się zgadzać z wersja gry na której był robiony (np. robiony na wersji gry 1.03 a ty chcesz uruchomić na wersji 1.04 - chyba że nie dograłeś OF do moich dokumentów).
kamillo2001:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam wszystkich,
mam pewien problem z pesem 13. Pościągałem sobie najnowsze składy na obecny sezon, ale włączając grę wyskakuje mi komunikat, że dane nie mogą być wczytane, bo należą do innej wersji. Mam grę z patchem 5.0.0 i wersją 1.0.4.
I jeszcze jedna prośba, mógłby ktoś wrzucić polski komentarz do gry ?
--- Koniec cytatu ---
Nie wiemy co to za patch.
--- Cytuj ---nie wiemy co to za patch i na jakiej wersji gry został robiony, dlatego wgrywasz patcha wedle instrukcji od autora
czyli of patcha musi się zgadzać z wersja gry na której był robiony (np. robiony na wersji gry 1.03 a ty chcesz uruchomić na wersji 1.04 - chyba że nie dograłeś OF do moich dokumentów).
--- Koniec cytatu ---
pomogłeś.
revar:
Zrobiłem reinstall Pes13, teraz chciałbym sobie wszystko powgrywać lecz za bardzo nie wiem co i jak. Kiedyś jak instalowałem jakieś dodatkowe patche/mody i aktualizacje to później miałem dziwne klony w grze i inne bugi, których chciałbym teraz uniknąć. Dodatkowo serwery online zostały na zawsze wyłączone dla PES13 i nie wiem jak mam teraz zaktualizować grę z podstawki bo zawsze się pobierało te data packi ileś ich tam było i później chyba patche oficjalne. Na to jakieś mody tylko też nie wiadomo jakie będą dobre i kompletne i aby się nie gryzło żeby bugów nie było. Ktoś może pomóc w tym temacie? Będę bardzo wdzięczny.
Nawigacja