Witam czytam wszelkie porady jakies 3 h (zaraz zasne) nie moge zalogowac sie do gry online chodzi o PES 2013 PC caly czas wyskakuje mi ten komunikat -incorrect konami id, konami id pasword or konami one time password service(wiem ze to ostatnie czyli password service nie jest potrzebne aby sie zalogowac czy grac, jest to dodatkowe zabezpieczenie do konta) tylko raz wyskoczyl mi ten -Incorrect Registration Code.Please make sure you enter the correct characters in the correct cases.(ten komunikat wyskoczyl tylko RAZ!!!?
?) Wiem co one oznaczaja takze nie potrzebuje tlumacza eng
Zarejestrwoalem sie poprawnie(nie ma tam zadnej filozofii -_-) co robilem-zmienialem haslo do logowania,wylaczylem antywirusa,wylaczylem caps locka i num locka,wylaczylem takze autologowanie w grze mialo niby pomoc, ale czy na on czy off jest to samo,drugi raz zalozylem konami id inny login ,inne haslo ,inny mail to samo, nie przeinstalowalem jeszcze gry ale watpie zeby to pomoglo bo duzo danych zostaje i tak w rejestrze takze przinstalowanie gry to raczej strata czasu.
Co najbardziej dziwne moge zalogowac sie na stronie id.konami.net ale juz w grze nie moge a przeciez dane do logowania sa te same
??
OD Konami dostalem 4 maile zatytuowane:Konami ID Information Entry kliknolem na link aby aktywowac adres e-mail, drugi mail Konami ID Registration Complete, trzeci mail Reissue password czyli zmiana hasla
czwarty mail Konami ID Registered information updated.
Wiec co zrobilem zle?, czy jeszcze czegos nie zrobilem ? ,prosze nie piszcie na temat rejestracji na id.konami.net bo ona nie sprawila mi zadnego problemu byla przejrzysta i obeszlo sie bez zadnych problemow.