Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 - problemy, błędy, pytania!

<< < (2/488) > >>

Ukassiu:
Nie prawda. Nie wiem kto Ci takich głupot nagadał.

pawlodar_10:
Pewnie chodzi o brak trybu ligi i community. Co im to w ogole przeszkadzalo?

Lukaszeq:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkupiłem Pesa 13 by sprawdzić się online. Moje pytanie brzmi: Jakie patche mogę instalować, by grać w 100% uczciwie? czy od pesedit mogą być? chodź wątpię, ewentualnie jakieś inne zmieniające tylko nazwy drużyn/piłkarzy, podmieniające grafikę?

--- Koniec cytatu ---
Pewnie i w tym pesie będzie kłótnia nie raz o to czy patche coś psują w online czy gra się tak samo. Jeśli ktoś sobie nawali muraw, strojów, twarzy, butów itd. itd. a do tego ma słabego kompa to będzie zamulał nie tyle sobie co przeciwnikowi. W poprzedniego pesa na około 50 rozegranych spotkań z kumplem, dwa rozegrałem na patchu i były to dwa z około pięciu które zamulały/lagowały. Wnioski możesz sobie wysnuć sam, ja jednak do gry online patche zawsze wyłączam.

Ukassiu:
Ja polecam "lekkie patche", które tylko poprawiają herby,nazwiska oraz stroje zespołów.

darko11221:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa polecam "lekkie patche", które tylko poprawiają herby,nazwiska oraz stroje zespołów.

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie, zawsze takie instaluje, reszta gry jest dla mnie dobra.Ewentualnie po jakimś czasie zainstaluje nowy soundtrack aby się nie nudziło.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej