Witam,
Własnie kupiłem PES2013 na PC i mam 3 problemy.
Pierwszy z nich dotyczy opcji full screen. Gra działa wyłącznie w oknie. Jezeli probuje właczyc fullscreen wyskakuje komunikat : The resolution is not applicable to the full screen mode" Oczywiscie w opcjach gry ustawiłem aby gra właczała sie w fullscreen jednak to nie pomaga i gra nadal odpala sie tylko w oknie.
Drugi problem to ustawienia przyciskow. Normalnie gram na padzie jednak dopiero go zamowilem i chciałem chwile pograc na klawiaturze. Przyciski jak zwykle ustawiałem w opcjach W A S D itp. Jednak pomimo zmiany i zatwierdzenia w opcjach przycisku podania z "X" na "S" po włączeniu meczu podanie nadal kryje sie pod klawiszem X, tak jakbym nic nie zmienil. Pierwszy raz sie spotykam z czyms takim.
Ostatnia kwestia to moze nie problem ale jestem ciekawy. Po włączeniu gry za pomocą PLAY najpierw wyskakuje komunikat: " Warning. Your computer does not meet the minimum system requirements to run this software. As a result you ma experience errors during operation. Unable to implement settings due to insufficient computer specifications." Mam do wyboru przerwij, ponow proble, ignoruj. Wybierajac ponow probe gra się normalnie włącza. Pytam o to bo moze tu jest jakas przyczyna dwoch pierwszych problemów ??
Dziękuje za ewentualna pomoc
Pozdrawiam