Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18
willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEco za problem wejść sobie do edit w grze i ustawić piłkę jaką się chce ?
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak ty chcesz w edytorze zmienić piłkę LM ;)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWie ktoś dlaczego jak gram w ML mecz ligi mistrzów, to gram piłką z mundialu 98 albo domyślną z PESa? >:(
--- Koniec cytatu ---
było przed chwilą mówione. sam jeszcze przed południem o to pytałem i wspólnymi siłami doszliślmy do wniosku, że trzeba usunąć folder balls z folderu GDB.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDa się zrobić coś z tą 2.Bundesliga żeby nie było jej w Premier League jak gram w master league :P??
--- Koniec cytatu ---
nie wiem czy nie zepsuje ci to gry, ale ja bym usunął coś z folderu "PESEDIT" z głównego folderu gry
adik1692:
mam meega problem, na poczatku sciagnelem wersje od Skidrowa, wywalalo mnie do windy w BaL juz 2 dnia kariery, przeczytalem ze wersja jest jakas skopcona... to sciagnelem wersje Reloaded Propera i zainstalowalem, potem PesEdit i znowu wywala 2 dnia BaL.. >:(
o co moze chodzic??
adik1692:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam meega problem, na poczatku sciagnelem wersje od Skidrowa, wywalalo mnie do windy w BaL juz 2 dnia kariery, przeczytalem ze wersja jest jakas skopcona... to sciagnelem wersje Reloaded Propera i zainstalowalem, potem PesEdit i znowu wywala 2 dnia BaL.. >:(
o co moze chodzic??
--- Koniec cytatu ---
dowiedzialem sie jeszcze ze to jednak w tym PesEdit'cie cos sfajdolone jest... poki nowa aktualka nie wyjdzie pobieram innego patcha ;/
gabrys556:
SORRY ŻE TUTAJ PISZE SWÓJ PROBLEM ALE MOŻE KTOŚ WIE JAK GO ROZWIĄZAĆ MAM PES-A BIORĘ INSTALUJ I WYSKAKUJE RUN-TIME ERROR 53 : FILE NOT FOUND
bartekbarca:
adik1692
A podzielisz się nazwą patcha ?
Nawigacja
[#] Następna strona