witam zainstalowalem tego patcha wszystko tak jak byc powinno tylko w PESEDIT SELECTOR jak wybieram scoreboards dziala ok switches dzialaja ok a jak wybieram druga lige np liga adelante to wyskakuje blad i jest kontynuuj albo zamknij i nawet jak zrobie kontynuuj to w pesie nie ma ligi adelante tylko jest 2.bundesliga. i w kitserverze jak w aplikacji manager jak wybieram pes2013_100.exe i klikam attach to wyskakuje game exe error setup failed czyli ustawienia nie zapisuja sie i w grze nie ma tych lig ktory bym chcial. wie ktos o co chodzi prosze o pomoc. windows 7 64 bit
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzrobilem tak jak pisales i nic
mam taki problem ze wywala mnie do windy czy to w ML czy w towarzyskim w trakcie drugiego trzeciego spotkania we wczesniejszych czesciach takiego problemu nie mialem. wie ktos o co chodzi???
wgrywałeś coś ? bandy, face, stroje? cokolwiek? usunąłeś wcześniej zainstalowane wersje? jaki system?dajcie więcej szczegółów a nie jakieś bzdety które nic nie mówią o problemie, skąd my to mamy wiedzieć czemu cię wywala? może ikonkę windowsa naciskasz
Panowie, czemu po instalacji PESPatch 3.6 nie ma prawdziwych strojów, ani herbów?Czekam na odp już któryś dzień...
Ponawiam swoje pytanie.Czy Gameplay Tool działa z najnowszą wersją PESEdit? Wgrałem folder i nie mogę zrobić "attach". Proszę o pomoc.
to nie wina patcha, tylko systemu zobacz czy masz wszystko zaktualizowane, net framework, adobe etc. czy usunąłeś ikonke pesedit z pulpitu, z paska moze to tego wina....
nie, jak byś przeczytał plik readme to byś wiedział, tam wszystko napisane