Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18
marcin.kulas1:
czy w tym patchu herby drużyn (m.in. ligi angielskiej) i ich stroje też są dodane?bo po instalacji tego dodatku dalej ich nie mam..
mateuszcwks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEczy w tym patchu herby drużyn (m.in. ligi angielskiej) i ich stroje też są dodane?bo po instalacji tego dodatku dalej ich nie mam..
--- Koniec cytatu ---
są dodane, coś źle robisz ale nie wiem co
konrad15-91:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeśli ktoś instaluje patcha i wyskakuje mu że gra nie została zainstalowana niech zrobi tak:
START - > Uruchom -> regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE -> Software -> KONAMI -> PES2013 -> code
klikamy 2x na "code" i wklejamy wartość "SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73"
Wszystko powinno działać.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
dzięki ziomek, potwierdzam, pomogło. nigdy wcześniej nie miałem problemu z patchami od pesedti.pl ale ważne że działa ;)
marcin.kulas1:
w ogóle jak wchodzę w selector to nie mogę zmienić lig ani scoreboardsów zmieniać,w ogóle nic nie idzie.. wersję mam od skidrowa,w regedit zrobiłem to co trzeba.. co jest nie tak?
wlazly11:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEInna sprawa, że ten antyblur trochę lipa - po zainstalowaniu na wejściu n mecz wszystkie postacie poza piłkarzami i kibicami są czarne, a podczas meczu trener, fotografowie itd. są czarnymi plamami lub widać ich cienie.
--- Koniec cytatu ---
miałem tak samo spróbuj wybrać inny stadion mi tak się działo tylko na wembley
Nawigacja
[#] Następna strona