Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18
stanek1983:
a nazwy klubów normalne? czy nie oryginalne... zobacz czy mas zpoprawne DLC w program files, zresztą kilka postów wyżej wszystko napisane
jimix:
Nazwy wszystkie oryginalne, loga są, składy uaktualnione - jednym słowem wszystko prócz kitsów OK. Wersja od reloaded. A gdzie niby spr. czy mam ten dlc? Dodam jeszcze, że w meczach towarzyskich wszystko jest ok, są stroje, tylko w trybie kariery nie ma...wcześniej nie napisałem, bo o tym nie wiedziałem.
Sierapinho:
wszystko fajnie oprocz tego ze zaplacilem za transfer pobralem i okazalo sie ze zawirusowane!!!!
dudzio__:
Witam mam mały problem odnośnie drużyn z Copa Libertadores. Mianowicie w grze są trzy drużyny które posiadają po 11 zawodników... Jaguares de chiapas, De sportes tolima i Jorge Wilstermann. A teraz sedno problemu gdy zaczynam ML w trybie orignal player ( Minandinho i spółka )drużyna te z automau kupują zawodników z Ameryki południowej ( Vidal, Tevez itd.) po czym zawodnicy znikają. MIał ktoś podobną sytuację?? Może ktoś powie chociaż który plik odpowida za COPA LIBERTADORES?? Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
sesek18:
witam, mam taki problem zainstalowalem tego patcha 4.0 i fix 4.1 i w selectorze jak wybieram np. lige adelante czy serie b to wyskakuje mi taki blad
REJESTRACJA lub LOGOWANIE mam windows 7 ultimate 64 bit co mam z tym zrobic zeby dzialal ten selector ?
Nawigacja
[#] Następna strona