Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18
koshtur:
niestety uruchamia się tylko z pes2013.exe - bez selektora nic nie mogę zmienić
luk34:
Witam, przeczytałem sporą cześć tematu i nie mogę znaleźć rozwiązania. Otóż mam taki problem, mam laptopa, na nim system Windows 7. Zainstalowane tam mam PES13, wersja reloaded. Dodatkowo ostatnio zasintalowałem pesedit patch 4.1. Przy włączaniu gry oczywiście data pack 6.0 i v.1.04. Mam taki problem, że włączam grę po zainstalowaniu patcha, gram i jest ok, wyłączam, po jakimś czasie na nowo włączam i jest jakbym nie miał zainstalowanego patcha. Dodatkowo, wszystkie kluby mają ten sam kolor koszulek. Wtedy gry nie mogę odpalić ze skrótu pes13.exe tylko muszę ze skrótu patcha pesedit. Próbowałem wielu rozwiązań, opcja z antywirusem, przestawianie w kitserverze, inne cracki itd. Nic nie pomaga!
Czy ktoś wie co jest nie tak? Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś byłby mi w stanie pomóż, pozdrawiam.
norbi1269:
Witam mam problem z patchem.
Kiedy uruchamiam manager oczywiscie jako administrator i biore attached dla pes2013.exe to pozniej gdy chce go wlaczyc to sie nie wlacza, jak wezme dettached to normalnie wchodzi ale nie ma strojow ani log, ligi sa.
Mam wersje 1.04 i 6.00, sciagalem do tego cracka. Sciagalem wersje RELOADED, prosze o pomoc :)
Próbowałem uruchomić pes2013.exe jako administrator to wyskoczylo, ze Windows szuka rozwiazania bledu i sie wylacza.
A i jak chcialem mecz zagrac w copa libertadores to wszystkie druzyny nazywaly sie Austria
miloszBDG:
Hej . Słuchajcie Pany ! Mam małe zapytanie do Was . Czy jeżeli zainstaluje na czystego PES'a 2013 tego patcha "PESEdit Patch 4.1" bez żadnych innych wcześniejszych wersji czy będę miał wszystko w swoim porządku czy musze ... od początku ściągać np. " PESEdit Patch 1.0 " I tak dalej ? Czy wystarczy 4.1 i bd gitara ? :)
Z Góry dzięki ! <3
Krashu:
Do którego dnia są zaktualizowane transfery? Do 1 lipca?
Nawigacja
[#] Następna strona