Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18

<< < (323/357) > >>

ziutek11113:
Panowie prosze was, mam 2 sprawy, pierwsza to  prosba o jakiś patch-gameplay dzialający z 5.0 a druga to jakieś narzędzie proste do wrzucania twarzy  - (PESbox 1.0 nie dziala mi, jakiś bląd jest, odrazu zaznaczam)
PROSZĘ  :P

Artur 7:
wrzucaj twarze do GDB/faces a do map.txt wpisuj ID piłkarza z PESEDitora

ziutek11113:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwrzucaj twarze do GDB/faces a do map.txt wpisuj ID piłkarza z PESEDitora

--- Koniec cytatu ---

Wiem gdzie jest ten folder, są tam twarze kilku graczy Interu, ale nie wiem co zrobić jak ich nie ma, bo jak są to wiadomo, można podmienić pliki, a jak nie? (tak bardziej sczegolowo bym prosił) :P

Artur 7:
masz np. pliki Castellazzi_face i Castelazzi_hair czyli twarz i włosy
potem do map wpisujesz: 5507, "Serie A\Inter\Castellazzi_face.bin", "Serie A\Inter\Castellazzi_hair.bin"
5507 to ID piłkarza, które bierzesz z PESEditora
Castellazzi_face.bin odwołuje się do nazwy pliku, który jest wrzucony do GDB, to samo Castellazzi_hair.bin

Załóżmy, że ściągałeś twarz i włosy Guarina. Dwa pliki mogą być nazwane guarin_face i guarin_hair wrzucasz je do GDB\faces\Serie A\Inter, a do map wpisujesz:
33926, "Serie A\Inter\guarin_face.bin", "Serie A\Inter\guarin_hair.bin" - z małych, bo tak są opisane pliki

PES 2013 Editor: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

jrz8888:
Ponawiam swoją prośbę.
Czy ktoś mi podpowie jakim programem mogę edytować drużyny, które po zakończeniu sezonu dołączyły do najwyższych lig? Np. gdy włączam PES Editor, wczytuję najnowszy plik edit.bin (z PESEdit), to nie ma w zestawieniu Hellas Verony, Herthy, Cardiff i innych... Ktoś pomoże jak się do nich dostać?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej