Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18

<< < (333/357) > >>

Michał144:
Czemu legii i Śląska nie ma  :o ?

Piotrek2001:
Witam. Mam PesEdit 5.0 po uruchomieniu gdy chcę zagrać mecz towarzyski wybieram Chelsea no i patrze a tam starzy zawodnicy typu Meireles Sturridge itp brak transferów do jakiegokolwiek klubu. Do tego jak biore np. Hull City to nie ma ani jednego zawodnika. Dodam że przy otwarciu okienka PeSedit podczas wybierania lig jakie mam mieć 2 lige ustawiam np. Npower Championship i nie mam tego tylko Bundeslige 2. Proszę o pomoc. Mam oryginalnego pesa

ziutek11113:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie, potrzebuje jakiegoś prostego narzędzia to wrzucania twarzy, odrazu mówie że PeSBoX_2013_Face_Server_Manager_v1.0 nie chce mi coś dzialac
/
Dlaczego w PESEDIT 5.0 nie mam niemieckich druzyn w LM, mimo że wybralem w selektorze bundeslige?
/
Może polecicie jakiś dobry gameplay działający z PESEDIT 5.0?

--- Koniec cytatu ---

mjoss:
Witam. Może mi ktoś coś poradzić bo już brak mi sił w szukaniu...
Zainstalowałem sobie patcha 5.1 i mam problem z odpaleniem gry gdyż plik rdl_100.dll jest cały czas uznawany jako wirus i mój antywirus ( ESET) dodaje go do kwarantanny, przez co wyskakuje mi błąd: "failed to initalize !" rozumiem, że błąd wynika z braku tego pliku. Zainstalowałem na nowo tego patcha, wcześniej zaznaczając w ESECIE aby nie kasował plików, po instalacji udało mi się wejść do gry, lecz jak zobaczyłem składy to zacząłem robić dokładnie wszystkie transfery wszystkich drużyn aby móc swobodnie zacząć nowy sezon, zajęło mi to 3h, wyszedłem z gry aby zmienić sobie ustawienia sterowania, wchodzę a tu z powrotem ten błąd i antywirus znowu usunął plik rdl_100.dll! Ma ktoś może ten plik który byłby "czysty", lub zna inne wyjście z tej sytuacji, tak aby nie kasować tych moich transferów, które sam tyle robiłem???

Ok już nieaktualne gdyż uporałem się z problemem. W ustawieniach ESETa dodałem ten plik do wyjątków i wszystko działa :)

damien.duff:
Zapraszam wszystkich po nowego REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej