Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18

<< < (337/357) > >>

kulus018:
Gram juz od dluzszego czasu w pesa, ale nigdy nie instalowalem zadnych patchy. i tak czytam o tych dodatkach i sie troche pogubilem. Jakie sa patche do tej gry? ktore sa najlepsze i ktore zainstalowac? Najnowszy patch pesedit 6.0 + 1.4 czy jakies inne? pozdro

Lacan:
o jakie 1.4 ci chodzi ? bo jeśli chodzi  oficjalny patch konami (1.04) to pesedit ma już go wgrany

dzieba7:
Panowie gram w Become a Legend no i jak zapisze i wyjde a później chce wejść i dalej grać na tym to wczytuje i mnie wywala do win . Dlaczego ?? jakiś błąd czy coś ? można to jakoś naprawić ?

L.Donovan:
zainstalowalem nowego patcha 6.0 i nie chce mi on dzialac z gra ;/

gralem w pesa 2012 ale teraz przenioslem sie na 13 i pobralem sobie, zainstalowalem wszystko dziala ale jak wejde w edit to kazda druzyna ma stroj pesa taki dziwny :O

po zainstalowaniu patcha 6.0 w folderze z gra pojawia mi sie jakby nowy pes "pes2013_100" i do tego nowy "rld.dll100" jak chce uruchomic pesa przez to to nie dziala a jak chce przez normalnegopes2013 to dziala tylko ze bez patcha o.O

instalowalem patcha juz chyba 3 raz i nadal to samo ! gre tez instalowalem od nowa i dupa ..... wiecie co z tym zrobic ????

jacenty5671:
Pobrałem patcha6.0 zainstalowałem w folderze z grą czyli w pes13
zainstalowałem go chciałem włączyć pesa i nic się nie pokazywało próbowałem po ponownym uruchomieniu komputera nie pomogło jak naprawić ten problem   ??? 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej