Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18
Piotrek2001:
Czemu w pes 2013 z dodatkiem PesEdit 6.0 jak go zainstaluje, wchodzę w EDIT to nagle znikają mi: transfery, godła, stroje? Reinstalowałem go 20 razy i to samo. Pomóżcie prosze, bo pes 2014 mi ine pójdzie na kompa, a pesa mam oryginalnego :]
baru1989:
mam pytanie
w pes edit 6.0 opisie piszecie ze sa dodane ligi takie jak rosyjska 2 angielska itp itd, jak je mozna odblokowac, bo mam wszystko sklady twarze stroje, ale lig mam 7 tylko i w pucharze anglii graja mi zespoly z bundesligi i te zespoly beda wskakiwaly po sezonie do premiership... moge to jakos zmienic??
Pozdrawiam
topek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmam pytanie
w pes edit 6.0 opisie piszecie ze sa dodane ligi takie jak rosyjska 2 angielska itp itd, jak je mozna odblokowac, bo mam wszystko sklady twarze stroje, ale lig mam 7 tylko i w pucharze anglii graja mi zespoly z bundesligi i te zespoly beda wskakiwaly po sezonie do premiership... moge to jakos zmienic??
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
musisz w pes selector zmienic 2nd league na taka jaka cie interesuje zatwierdzajac kliknieciem w obrazek
psytrotune:
Witam. Czy da się podpiąć gameplay tools pod ten patch?
roqq:
Witam dziś zainstalowałem nowego patcha i po jakimś czasie gra nie chciała się uruchomić ponieważ pisało, że jakiś limit i żebym pełne pobieranie ściągnął... nie rozumiem tego jakim cudem takie coś się włacza skoro pobieranie było darmowe z tego co wiem? ma ktos jakies pomysly?
Nawigacja
[#] Następna strona