Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18
Pavvelinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa nadal gram w PES 2013, bo jest to najlepszy PES z tych nowszych wersji :) 2014 nie grywalna, a 2015 jakoś też mi nie podszedł pod względem gameplayu.
Nie łudzę się, że PES 2016 będzie dobrą produkcją. Chciałbym, żeby zrobili kopię 2013 w 2016 :) I będę zadowolony.
--- Koniec cytatu ---
Ja też tak mam i jakoś te nowe PES'y (oba 2014 i 15) jakoś mi nie pod pasowały jak PES 2011, 2012 czy 2013. Jeżeli PES 2016 wróci do tego co było w PES'ie 2013 to chętnie się przerzucę (ta wersja steamowa jest jakaś dziwna przy wgrywaniu dodatków i dlatego wróciłem do PES'a 2013). Jak i również z brakującymi piłkarzami z nowymi facjatami i twarzami typu Jeremy Dudziak czy Julian Weigl.
A co do patcha to czy planuje ktoś w ogóle zrobić coś w stylu "next season 2015/16" (beniaminki i tak dalej) również z nowymi drużyny w other europe (bo troszkę ich jest mało i niektórych brakuje jak np. Lecha, Malmo, APOELu, Astana itp drużyny grające w europucharach)?
strojo86:
Pavvelinho
Wypróbuj sobie patcha od PesModStudio, Pesedit 8.1. Jest trochę niedociągnięć, które można poprawić samodzielnie, ale gra się całkiem fajnie. Są na facebook, więc ze znalezieniem i pobraniem patcha nie ma problemu :)
dr10:
Zainstalowałem patcha 6.0, ale wersje gry mam nadal 1.0 czemu? Składy są, nazwy zespołów też, ale jakieś dziwne stroje, dlaczego?
stanek1983:
sprawdz plik rdll i czy masz dlc 6.0, temat opisywany 1000000 razy
dr10:
Jest jakaś konkretna aktualizacja tego patcha na ten sezon?
Nawigacja
[#] Następna strona