Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18

<< < (41/357) > >>

aras223:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam ja mam problem z Selectorem. Moze ktoś jakoś to rozwiąże wyskakuje mi okienko w którym rozwinięciu jest napisane takie cos, Jak wybieram jakas lige w selektorze to wystepuje błąd (odmowa ścieżki dostepu)

--- Koniec cytatu ---

kliknij prawym i uruchom jako administrator powinno zadzialac ;)

mateuszcwks:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch świetny prosty i zarazem bardzo funkcjonalny, takie lubię. Mam nadzieję, że wkrótce wraz z nową aktualizacją pojawi się Championship.

Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
Tez czekam na Championship :) nie mogę się doczekać, może w 1.2 zrobia

GianCTU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkliknij prawym i uruchom jako administrator powinno zadzialac ;)

--- Koniec cytatu ---

No własnie też nie działa, w starym pesie mi tak działało

kwiatek608:
Mi też ten patch nie działa jak go zainstalowałem niczym się nie rózni od 1.0. Ale Ja mam inne pytanie czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak wgrywać twarze do PES 2013 krok po kroku. Naprawdę tego nie umiem a chodzi mi o twarze Tello i Shaiqiriego z Bayernu M PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiema nurtuje mnie to już od dawna mógłby ktoś na polski przetłumaczyć co za co odpowiada będę wdzięczny :) no i w jaką stronę suwak daje ładniejszą grafikę :)

--- Koniec cytatu ---

PLAYERS (gameplay) - wygląd zawodników podczas rozgrywania meczu
PLAYERS (replay) - wygląd zawodników na powtórkach (na 90% chodzi o te sterowane ręcznie)
PLAYERS (Entrance scene) - Wyg. zaw. podczas scenki, gdzie wychodzą z tunelu na murawę
PLAYERS (cuts-scenes, higlights) - wyg. zaw. na powtórkach (na 90% chodzi o te np.: po faulu, po paradach bramkarzy, zmiana zawodników etc.)
PLAYERS (acive, ck, edit mode) - wyg. zaw. podczas rzutów rożnych i w trybie edycji zawodników
PLAYERS (active, fk) - wyg. zaw. podczas wolnych
REFEREES (gameplay) - wygląd sędziów podczas meczu
REFEREES (replay) - wygląd sędziów na powtórkach

aby polepszyć wygląd zawodników trzeba przesunąć suwaki w prawo

REJESTRACJA lub LOGOWANIEMi też ten patch nie działa jak go zainstalowałem niczym się nie rózni od 1.0. Ale Ja mam inne pytanie czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak wgrywać twarze do PES 2013 krok po kroku. Naprawdę tego nie umiem a chodzi mi o twarze Tello i Shaiqiriego z Bayernu M PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--- Koniec cytatu ---

ja zainstalowałem 1.1 na 1.0 i widzę zmiany. poza tym wgrywanie twarzy nie zmieniło się od pesa 12. nawet same tekstury są takie same.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej