Graczy w skladzie mam 19, więc pod tym kątem jest wporządku. Właśnie te %, bo jak wyszukam sobie Falcao to on ma 2%, a gracze którzy sa na liscie transferowej maja ponad 90%. Ale Barca jest zajeb...ta druzyna, wiec dlaczego mam mozliwosc kupowania tylko tych graczy z listy transferowej ?? :/
po pierwsze nie pisz posta pod postem
po drugie:
falcao ma 2% prawdopodobieństwa pozyskania, bo jest podstawowym zawodnikiem w swojej drużynie. nie szukając daleko to tak jak byś chciał do Barcy kupić Casillasa. Jako, że on występuje w każdym meczu królewskich to masz ten 1% szans na kupienie go. Gdyby grzał ławę, to byś miał 91%, a tak jak mówił Diego nie musisz kupować tylko z listy transferowej. Możesz zawodników wyszukać (advanced search). takich, którzy mają po 80%- 88% prawie zawsze kupisz, a z takimi co mają około 60-70% to już musisz dłużej negocjować. gram Hull City (zaplecze premiership) i żeby ściągnąć Drogbę miałem 67%. 3 razy zaczynałem negocjacje i za trzecim razem się udało. Prestiż druzyny też jest ważny. Jak przeglądam listę zawodników, to oprócz tych polecanych 70% ma 1-2%, są tacy co mają 0%, 10% ma około 40-59% szans powodzenia i z 20% zawodników mam 60-70% szans na kontrakt. ogromnie ważny jest też skaut, ale tego chyba już nie muszę tłumaczyć
wie ktoś jak i kiedy rosną punkty treningu? jak zaczynałem karierę Tottenhamem to miałem ich 30, a gdy gram Hull mam 19. trenerów mam najlepszych tak jak w Tottenhamie. te punkty rosną wraz z postępami w karierze czy może tylko przy odnoszeniu sukcesów ?