Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

PESEdit.com 2013 Patch SEZON 17/18

<< < (15/357) > >>

willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENa klawiaturze to z, a na padzie chyba LT.

--- Koniec cytatu ---

jemu chyba chodziło o to, żeby te strzałki były widoczne, bo po wciśnięciu przycisku od manualnego podania/strzału strzałka nie pojawia się. możliwe, że Pesedit usunął/podmienił na przeźroczystą teksturę odpowiadającą właśnie za wskaźnik.

Piłki standardowo dt0b? chyba usunę, bo są strasznie pomieszane.

bartekbarca:
A jak odblokuje się jakiś model to co trzeba zrobić żeby piłkarze w nim grali?

Snake89:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA jak odblokuje się jakiś model to co trzeba zrobić żeby piłkarze w nim grali?

--- Koniec cytatu ---

Wchodzisz w items później equipment wybierasz jakiegoś piłkarza i ostatnia pozycja przeznaczona jest do wyboru korków. Z tego co na razie zauważyłem jeden rodzaj korków może mieć tylko jeden piłkarz.

kawa-92:
Dokładnie, jedne  korki dla 1 zawodnika, korki dostajesz za wygrane mecze, do tego możesz dokupić trening dla piłkarzy, powiem szczerze że bardzo mi się to podoba :) im więcej grasz tym lepszy zespół

krzysztof:
zrobilem na low grafe i to samo pomoze ktos przeciez ten pes ma taike same wymagania jak 12
nie da sie grac przycina w cholere w ustawieniach karty graficznej mam przy karcie graf intel hd 3000 i bad
jak to gowno zmienic na geforce ustaweilem w ustawieniach nvidi i dalej pokazuje intel hd 3000 bad
dzieki za pomoc panowie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej