WITAM MAM PROBLEM TEGO TUPU :/
trzeba czekać na wydanie patcha z dostepna liga championship.. niedlugo pewnie pesedit wyjdzie z 2 liga hiszpanska i angielska do wyboru pozostaje uzbroic sie w cierpliwosc
Więc tak:Ci którzy nie mają folderu KONAMI w regedit niech poszukają, skoro mają zainstalowaną grę to powinni mieć.W Win 7 także jest regedit, tylko trzeba to bodaj wpisać w START, powinno znaleźć, nie mam win 7 więc nie powiem (google) REJESTRACJA lub LOGOWANIE - Wyeksportowany katalog z regedit "PES 2013" dodac go tam gdzie wcześniej pisałem. Co do patcha, ogólnie dobry, piłki nie działają - ciągle w Lidze ang mam piłkę PESową, na forum PESedit pisali że jest błąd, może dadzą fixa,jak kogoś wywala przy meczach LM niech nie zapomni wgrać FIXa od SKIDROWA (plik dt07.img bodajże) Ja mam Win XP 32bit, wszystko zrobiłem tak jak napisałem z regedit (przed zainstalowaniem patcha) z tego co widzę to innym działa więc ok. BTW jak instalowałem grę to od razu mi się dziwnie zrobiło jak cdkeya nie musiałem wpisywaćPozdrawiam
Mam to samo, są jeszcze jakieś inne sposoby niż logowanie się jako administrator?
Wie ktoś może jak zrobić żeby grać w lidze hiszpańskiej piłką przeznaczona dla tej ligi a nie jakąś PEsa ;>
U mnie uruchomienie jako admin nawet nie pomaga. Wyskakuje mi taki oto komunikat:"A required security module cannot be activated.This program cannot be executed (6005).Please have a look at REJESTRACJA lub LOGOWANIE for further, more detailed information."
Wejść w kitserver -> folder GDB i usunąć z niego folder balls
A jeżeli chodzi o Premier League i Champions League ?
ja dotarłem do końca listopada i mam tylko 3 pary korków.
Nie ma nic takiego. Przeszukałem cały regedit a grę mam zainstalowaną na pewno.
Wie ktoś dlaczego jak gram w ML mecz ligi mistrzów, to gram piłką z mundialu 98 albo domyślną z PESa?
to samo. ja tak zrobiłem i jest git. Przez to pojawiły mi się standardowe piłki marki PES, ale przynajmniej w ligach i LM są te co trzeba (a przynajmniej w LFP)