ni skąd ni zowąd PES mi pisze po włączeniu że jest out of date! Jeszcze wczoraj normalnie grałem! Jakiś nowy patch wyszedł czy co?
Online nie działało przez 3-4 dni do wyjścia poprawki dlc 2.0 z winy konami. I wtedy wyszło i dlc i patch 1.01 z poprawką i mi online działało na drugi dzień. Zawsze Ci mogę pokazać, że nakupowałem sobie piłkarzy w tamtym okresie w MLO.
Nie jesteś jedynym którego to wku***, choć cziterzy w online i tak bardziej wku*** . Dziś pewnie albo jutro się ukaże crack.
A zetknąłeś się kiedyś z taką sytuacją że grasz z typem i kiedy on jest na twojej połowie gra chodzi płynnie a kiedy ty atakujesz i jesteś pod jego bramką gra ni z tego ni owego zaczyna ciąć jak cholera. Klatka po klatce. Kiedy koleś odzyskuje piłkę gra wraca do normy?
Oczywiście i wiem jak to robią tak samo jak rozłączanie się bez straty punktów, ale nie będę tego mówił bo pewnie wszyscy by tak zaczęli robić
a ja Was nie jestem w stanie zrozumieć wkrw się na takich ludzi przychodzicie na forum pesleague, a nawet nie wiecie, że tu są zajebiste turnieje, liga, czy normalne codzienne mecze/wyzwania - żadnych terminów!!!... Pozostaje mi dalsze głowienie się czemu jeszcze tu nie gracie i dalej się wkrw na tych jeb oszustów... Poradnik gracza pesleague - jak zacząć?: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
gram tylko rankingowe bo nie mogę wchodzić do lobby i jak dotąd nikt nie jest w stanie mi wytłumaczyć dlaczego. Grałem w PESa 2009 tutaj, ale w tym nowym tylko rankingowe i MLO
Siema... mam problem który pewnie już był tu opisywany ale na tyle stron wątpie że go znajdę... chodzi o Lige Adelante w spatchowanym pesie od pesedita... otóż nie chce się włączyć, ciągle mam 2 niemiecką i wyskakuje błąd... ściągałem jakieś frameworki itp i dalej pupcia
juz jest:) mam zgralem wgralem i smiga elegancko:)
siemaa. mam maly problem ponownie z gra online zainstalowalem tego pacha 1.01 do pesa2013 wszystko ladnie smigalo gralem online i dzisaj odpalilem i wyskoczyl mi komunikat ze your version pes 2013 out of date i nie wiem czy jeszcze raz zainstalowac czy co pomozcie prosze