Dział Ogólny > PES 2013

Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania

<< < (343/359) > >>

kerops:
problem powinien być po stronie laptopa ponieważ był podpięty pod różne sieci internetowe a problem pojawiał się dalej, mam liveboxa 2.0 dawałem mu ustawienia fabryczne i nic. Jutro spróbuje zainstalować grę na innym kompie to zobaczymy,a w między czasie proszę o podpowiedzi gdzie może być błąd w ustawieniach komputera z góry dzięki

k4mil:
w wersji PC, jeśli cd key był już wykorzystany i przypisany do jednego konta to czy można go użyć jeszcze do innego konta? Chce po prostu sprzedać 2013, a nabywca pyta czy będzie mógł grać online.

OnoMatoPeja:

--- Cytuj ---w wersji PC, jeśli cd key był już wykorzystany i przypisany do jednego konta to czy można go użyć jeszcze do innego konta? Chce po prostu sprzedać 2013, a nabywca pyta czy będzie mógł grać online.
--- Koniec cytatu ---

Sprzedając mu cd-key musisz też dane do logowania (login i hasło). Na innym koncie cd-key nie zadziała.
Dane online (ilość meczy, jakie, z kim, ranking) jest zapisywany na serwerach Konami nie na PC. Więc wiesz pewnie że nabywca będzie kontynuował twoją grę, a nie od początku.

Kubul:
Witam. Wczoraj w panelu online w lewej górnej części ekranu pojawiła mi się koperta. Wiecie co to oznacza i co z tym zrobić?  ;)

OnoMatoPeja:
Dostałeś wiadomość od społeczności lub zaproszenie do znajomych od kogoś z kim grałeś online.
Sprawdzisz to w ustawieniach gry dla online. Kto szuka ten znajdzie :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej