Dział Ogólny > PES 2013
Pes 2013 - tryb on-line - problemy i ich rozwiązania
OnoMatoPeja:
Była zafoliowana ?
Dla pewności:
Wykasuj cały folder Konami z moich dokumentów (będzie musiał all ustawić na nowo)
Zmień hasło na inne z użyciem jakiejś liczby (na tym koncie co zrobiłeś sobie)
Wpisz ponownie serial (wielkimi) - upewnij się że dobrze wpisałeś.
OPT nie ruszaj
Próbuj do 5 razy się zalogować.
Jak nic z tego nie wyjdzie, to ten sprzedający musiał aktywować serial, nie ma innego wyjaśnienia i musi podać Ci login wraz z hasłem na którym aktywował PES 2013.
RyanScholes1878:
Nie nie byla zafoliowana, to uzywka ale odpisal ze napewno kod nie zostal aktywowany jedynie do instalacji.
Wiadomo moze klamac. PS jak ktos oferuje na necie sprzedaz samego kodu to czy to mozliwe zeby u mnie zadzialal ?
OnoMatoPeja:
--- Cytuj ---Wiadomo moze klamac. PS jak ktos oferuje na necie sprzedaz samego kodu to czy to mozliwe zeby u mnie zadzialal ?
--- Koniec cytatu ---
Jeśli na 100 % nie był używany to powinien działać.
RyanScholes1878:
Jest ! jest ! jest !!! udalo sie ! koles z allegro jednak prawde mowil a ja nie umialem sie zalogowac nie wiem czemu ale dzis sie w koncu udalo :)
Edit.
A dlaczego jak juz mecz sie zacznie to po dwoch sek mnie wybija z meczu ? pisze cos tam this match ble ble ble...o co chodzi ?
korzystaj z opcji Modyfikuj, zamiast pisać post pod postem
OnoMatoPeja:
Cóż najwidoczniej, coś musiało być źle po twojej stronie (co pisałem prędzej).
Co do wywalania z meczów. Tak to już jest w online od Konami. Jedni uciekają poprzez zlagowanie łącza jeśli przegrywają mecz.
Do tego dochodzi gra na patchach typu PESEdit (niezalecane do online), zwłaszcza jak nie są kompatybilne z online.
Równie dobrze musiał byś przekierować porty w routerze (lista w FAQ) aby lepsza była komunikacja.
Nie zaleca się gry poprzez WI-FI ze słabym zasięgiem.
Wyłączyć na czas gry antywirus (lub dodać pes2013.exe do wyjątków).
Wyłączyć w routerze firewall, jeśli jest.
Takie tam typowe rzeczy (all w FAQ jest).
Nawigacja
[#] Następna strona