Już ściągłem i to samo, po wgraniu dlc 2.0 gra sie włacza i kręci sie kółeczko w dolnym lewym rogu...
C++ mam , ostatnio pobierałem i instalowałem ;/
Directx zainstalowany z gry, sterowniki do grafiki zaktualizowane;/
Skoro mówisz, że to poprawna wersja to okej, tylko też mi nie działa ;/ Przed zainstalowaniem dlc wszystko śmiga, ale nie moge grać online, po wklejeniu dlc gra sie cały czas ładuje;x . To może da sie jakos inaczej zaktualizować ? ( od razu powiem, że gdy pobieram paczka z information to nie działa, wyskakuje, że instalowanie pomyślne, ale moge znów ją pobrać, a online i tak grać nie moge . )
Jeśli piszesz że znowu możesz DLC pobrać to wniosek że nie masz patch konami 1.01 wgrany poprawnie....
Zrób jeszcze raz tak:
- Odinstaluj pesa całkiem (oraz wywal folder konami z grą po deinstalacji jak zostanie)
- Wykasuj z moich dokumentów folder Konami - ważne bardzo
- Jeśli masz program CCleaner to zrób czyszczenie rejestru i Cleaner - jak nie masz to ściągnij i zainstaluj i zrób to. Z tego linku ściągniesz >>
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE- Zainstaluj pesa z obrazu płyty (po instalacji nie uruchamiaj go) wraz z DirectX
- Ściągnij patch konami 1.01 i zainstaluj oraz witaminkę (crack wraz z rld.dll) pod wersje tego patcha 1.01 (link do witaminki >
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE)
- Uruchom grę (przyjrzyj się czy gra wykrywa grę jako 1.01 a nie 1.0) - jeśli wykrywa to jest dobrze.
- Wypełnij dane i przejdź do Information i ściągnij DLC które będzie tam dostępne (nie wgrywaj ręcznie DLC 2.0)
- Jak się ściągnie zainstaluj je (bądź samo się zainstaluje)
- Po instalacji powinno wyskoczyć ci że masz poprawnie zainstalowany dodatek i pokazać się okno powinno co ono zawiera.
- Aby mieć aktualne składy offline wchodzisz w EDIT > Transters > wciskasz trójkąt i dajesz YES
- Sprawdź czy masz nowe składy w jakiejś drużynie, np. nie ma VanPersi a w Asenalu
- Wyłącz grę i uruchom ponownie i przyjrzyj się że gra jest wersją 1.01 z DLC 2.0
Inaczej się tego nie da opisać. To tyle co mogę zrobić jeśli masz już najnowsze sterowniki pod swoją kartę graficzną wgrane.
Ale że się kręci na początku po wciśnięciu start/x to wiadome bo gra się łączy z online.
A online na kopi gry nie będziesz mógł grać bo nie masz unikalnego klucza.
PS. Na czas robienia tych czynności wyłącz antywirusa.