Dział Ogólny > PES 2013
Wszystko o trybie BaL- pomoc/porady
Levy:
Mozesz dac do Juve join, ale za chwilę agent ci powie, że nie są Tobą zainteresowani. Jeśli nie RB to RT :)
Masownik:
wlasnie widze a co zonacza to obok staminy i condycji to Fatugue pasek wiecznie mam pusty hmm??
np wyszukuje jakis klub i na dole mam napisane Match opportunities i procenty zwykle mam po 5% w klubach w paru mam tylko 50% co to znaczy? to są szanse na przyjecie??
Pepesi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwlasnie widze a co zonacza to obok staminy i condycji to Fatugue pasek wiecznie mam pusty hmm??
np wyszukuje jakis klub i na dole mam napisane Match opportunities i procenty zwykle mam po 5% w klubach w paru mam tylko 50% co to znaczy? to są szanse na przyjecie??
--- Koniec cytatu ---
To szansa na grę w danym klubie. Przyjęcie do klubu i grę w meczach.
Juras:
Mnie zastanawia opcja Consumable Items, oczywiście domyślam się, że będą to jakieś "witaminki" po których umiejętności podskoczą, ale pytanie czy ktoś już je zdobył i w jaki sposób ?
Pozdrawiam
Pepesi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMnie zastanawia opcja Consumable Items, oczywiście domyślam się, że będą to jakieś "witaminki" po których umiejętności podskoczą, ale pytanie czy ktoś już je zdobył i w jaki sposób ?
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Jedno z tych Consumable to banany - regenerują stamine. Ktoś dał screena z gry, że dostał za coś tam. Umiejętności skaczą po treningach za GP.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona