Witam wszystkich, gdyż to mój pierwszy post. W PESa gram od ładnych kilku lat, pierwszy był chyba 5 albo 6, nie pamiętam już. Wcześniej byłem oczywiście FIFA, ale zakochałem się w PESie od początku i jest on dla mnie nr 1. Jak dotąd najlepsze dla mnie były 2010 i 2012 (2012 naj).
Do rzeczy - od kilku dni gram w 13 i po 2,5 sezonu niestety chyba trochę gorszy BaL niż w 12, ale może jeszcze zmienię zdanie jak pogram dłużej. Mam kilka pytań:
1. Najważniejsze: czy ktoś mógłby przetłumaczyć (lub zarzucić linka gdzie jest przetłumaczone, bo nie mogę znaleźć) wszystkie dodatkowe umiejętnośći (te specjalne), typu zwrotność na szybkości, wolej w powietrzu? Niektóre rozumiem, ale niektóre zbyt mało mi mówią, choć angielski znam dość dobrze.
2. Czy jest opcja zobaczenia przebiegu kariery z podziałem na poszczególne sezony ze statystykami występów, bramek, asyst, kartek dla każdego sezonu oddzielnie, coś jak w FM'ie? Za cholerę nie mogę tego znaleźć, a jeśli to usunęli to bardzo nie dobrze, najbardziej brakuje mi tej opcji.
3. Czy jak gracie BaL to włączacie rozwój innych graczy czy tylko swojego? Ja wziąłem wszystkich, ale po 2,5 sezonu ich rozwój jest trochę przesadzony, boję się że po kilku wszyscy będą porównywalni, chociaż chyba jedni rozwijają się wolniej i bardziej a inni gorzej.
4. Jaki jest max. rozwoju, 109? (Przeczytałem wszystkie posty w tym wątku i tak gdzieś było napisane, ale proszę o potwierdzenie lub zaprzeczenie).
Tylko proszę się nie wqrwiać
Dziękuję i pozdrawiam