Dział Ogólny > PES 2013

Wszystko o trybie BaL- pomoc/porady

<< < (49/52) > >>

Levy24:
Właśnie możliwe, ani razu. Zacząłem nowa karierę i być może znalazłem problem. Tak jak mówiłeś chyba problem tkwi w pozycjach, bo w moich statystykach(o dziwo) wszystkie pozycje są na szaro i dopiero teraz uczę sie RWF... Ale na sparingach nie stanowi to problemu, chyba że to jakaś oddzielna sprawa.. Troche to zagmatwane.

Artur 7:
Po prostu jak zacząłeś kariere jako SS, a w Twojej drużynie niema cofniętego napastnika, tylko są boczni, to będziesz miał problem... Wtedy trzeba za 500 GP wykupić LWF/RWF lub CF i czekać na zdobycie tej pozycji, bo inaczej jak będziesz najlepszym strzelcem z ławki, to grac nie będziesz od pierwszych minut...

Levy24:
Dzięki za pomoc. I jeszcze jedno - dlaczego wszystkie ikonki pozycji mam na szaro? Nie powinienem mieć tego CF podświetlonego jeśli go zaznaczyłem przy kreowaniu postaci?

EDIT: Borussia potrzebowała AMF - podpisałem kontrakt, nauczylem sie gry na tej pozycji i jestem w pierwszej 11 finałowego meczu bundesligi. Dzięki Artur! Po 12 godzinach sie udało ;)

skotar:
Mam dwa pytania dotyczące tego trybu, przejrzałem temat i raczej nie znalazłem odpowiedzi.

1. czy jest możliwość gry kamerą z za pleców zawodnika?
2. czy jest możliwość gry na pozycji bramkarza?

Artur 7:
Kamera Player - sam na takiej gram, a bramkarzem tylko w FIFie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej