Dział Ogólny > PES 2013
Wszystko o trybie BaL- pomoc/porady
tomazi78:
przeczytałem wszystko od początku i nie znalazłem - kiedy pojawi mi się gwiazdka przy mojej liczbie umiejętności? Mam 109 pkt, prawie wszystko na 99 pkt, kilka umiejętności i pozycji.
Pepesi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEprzeczytałem wszystko od początku i nie znalazłem - kiedy pojawi mi się gwiazdka przy mojej liczbie umiejętności? Mam 109 pkt, prawie wszystko na 99 pkt, kilka umiejętności i pozycji.
--- Koniec cytatu ---
Nigdy, można ją zdobyć tylko przy tworzeniu piłkarza.
tomazi78:
jak to przy tworzeniu? - to co muszę mieć/ustawić, żeby była i co ona daje?
Pepesi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak to przy tworzeniu? - to co muszę mieć/ustawić, żeby była i co ona daje?
--- Koniec cytatu ---
Gwiazdkę zdobywasz kiedy zawodnik posiada złotą kartę. Złotą kartę w BaLu można zdobyć poprzez odpowiednie zgranie pozycji z typem piłkarza, np. pozycja SS i The All-Rounder skutkuje kartą Pinpoint Pass.
Nie można się wyuczyć tej "gwiazdki", odpowiada za styl gry zawodnika, cechy szczególne, np. częstsze używanie tricków przez piłkarza, odpowiednie rozgrywanie piłki, wspieranie drużyny w ataku przez obrońców itp..
W BaLu raczej nie ma znaczenia czy masz gwiazdkę czy nie, bo to Ty właśnie kreujesz swojego zawodnika. Te złote karty, które dają Ci gwiazdkę są przeznaczone dla piłkarzy sterowanych przez komputer, aby jak najlepiej odwzorować zawodnika. Nie ma zbyt wielu kart, które przydałyby ci się w grze swoim zawodnikiem.
revar:
Czy jest możliwość przeniesienia tego trybu do pes14? Chodzi mi o obecną karierę, kiedy mamy już jakiegoś zawodnika z danymi statami, tytułami, nagrodami itp. Raczej jest to nie realne aby w rok rozegrać karierę od nowa do samego końca a głupio kończyć w połowie i w nowym pesie zaczynać nagle od zera.
Nawigacja
[#] Następna strona