Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[Xbox 360] -UPDATE- PES 2013 option file: Daymos OPE: V2/V1.5/V1 + TUTORIAL PL

<< < (5/26) > >>

babyk86:
Mi się nic nie tnie a rozegrałem całą lige mistrzow kilka meczy w ML i rozpocząłem BL.
Turtles7 - jak wchodzisz w Ustawienia > System > Pamięć masowa > Nieznane urządzenie > (kliknij A i wybierz dostosuj [WAŻNE: nie formatuj, dostosuj])>wybierz 512mb i zatwierdź - inaczej mówiąc jak masz tam pasek wyświetlony z wielkością pendrive to analogiem przesuń w lewo to będzie Ci zmieniało wielkość dostępnej pamięci dla x360, jak już ustawisz wartość 512 to zatwierdź i pózniej pozostaje tylko skopiować ofa na konsole. To, że masz większego pendriva to nie przeszkadza bo ja też to robiłem na 4 gb i tak samo jak ty na początku nie wiedziałem jak zmienić wielkość na 512mb a to jest bardzo ważne

matip7:
Witam. Mam pytanko. Jak gram Master League np Barca i gram pierwszy mecz treningowy z Anderlechtem to herb rywali nie jest orginalny, a już w Lidze Mistrzów Anderlecht ma swój herb. Proszę o komentarze...

KaMiloS2521:
Witam właśnie wczoraj zakupiłem PES 2013 w Empiku i mam pytanko na PC zawsze są patche że jest cała liga angielska i niemiecka( stroje,sponsorzy na koszulkach,herby itp) czy na Xbox 360 też takie coś będzie w niedalekiej przyszłości????
Pozdrawiam

labamba63:
@KaMiloS2521 przykro mi nie mogę odpowiedzieć Ci na to pytanie na dzien obecny. Na pewno patche będą wychodzić, ale czy będą tak dopracowane jak na pc to już trudno powiedzieć.

$RMF$:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam właśnie wczoraj zakupiłem PES 2013 w Empiku i mam pytanko na PC zawsze są patche że jest cała liga angielska i niemiecka( stroje,sponsorzy na koszulkach,herby itp) czy na Xbox 360 też takie coś będzie w niedalekiej przyszłości????
Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Patrze na konsole wychodzą tylko w postaci OF więc nie są aż tak dopracowane jak na PC, dobre dopracowane dodatki to dużo roboty i wychodzą najczęściej już w nowym roku. Oczywiście można napotkać przerabiane obrazy gry ale aby w to zagrać trzeba mieć przerobioną konsolę 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej