Dział Ogólny > PES 2013
Statystyki - pesstatsdatabase.com
ElShaarawy92:
No dobra a ja mam pytanie. Załóżmy robię na PES Edicie sobie tam własnych piłkarzy, apgrejduje statsty, tworzę parę nowych zespołów. Przychodzi czas updejtu, i co dalej? Całe moje starania w edytorze idą na marne? Da się zachować swój edit, zaaktualizować grę i normalnie grać? :)
diego333:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo dobra a ja mam pytanie. Załóżmy robię na PES Edicie sobie tam własnych piłkarzy, apgrejduje statsty, tworzę parę nowych zespołów. Przychodzi czas updejtu, i co dalej? Całe moje starania w edytorze idą na marne? Da się zachować swój edit, zaaktualizować grę i normalnie grać? :)
--- Koniec cytatu ---
Tak z kolejną wersją jest nowy OF,więc to co sobie porobiłeś przepadnie,ale chyba da się to jakoś przenieść z jednego na drugiego OFa.
ElShaarawy92:
Musi się dać >:(
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMusi się dać >:(
--- Koniec cytatu ---
Da się.
shoxik:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzawsze mnie dziwiło, dlaczego Falcao ma tylko 79, przy Armero który ma bodajże 93...
nigdy nie patrzę na overalla, patrzę na poszczególne umiejętności; skrzydłowy np. szybkośc, dokładność dryblingu itp.
--- Koniec cytatu ---
swój człowiek :P szkoda, że tak zrobili. napastnik który ma powiedzmy 75, to już jest całkiem dobry gracz, którym można coś ustrzelić. Ba, nawet ten z overallem 70 nie jest wcale taki słaby..
No a propo statsów, to poczekam na ten qpes patch.
no ale głównie czekam na DLC, potem na jakiś PESEdit fajny no i pewnie będę sam klepał statsy z PSD. no.. ew. z kimś.
Nawigacja
[#] Następna strona