witam.zawsze jak zaczynalem grac ML to we wszystkich druzynach cofalem wszystkim zawodnikom wiek o 4-5 lat przez edytora w grze.teraz do PES 13 pobralem sobie patcha i chce to zrobic jak zawsze ale troche mi sie nie chce bo to zajmuje sporo czasu wiec pytanie jest takie czy jest jakis magiczny programw ktorym moge zaznaczyc czy wszystkich czy kilku zawodnikow i cofnac im wszystki naraz te np 5 lat do tylu???Pozdrawiam !!!
jak trenowac taktyke zespolu ?
jak odnawiac kontrakty zawodnikow? tzn jak postawic im jakies warunki nt wynagrodzenia? bo przez to juz 2 zawodnikow mi odeszlo, gdyz bylo napisane ze zawiesil negocjacje z klubem czy jakos tak
Pytanko : czy da się i co trzeba włączyć żeby w ML można było robić transfery nierealne także, na jednych z pierwszych stron ktoś napisał że można coś zrobić żeby do słabego zespołu mogli przychodzić wszyscy piłkarze nie tylko realne transfery...Dzięki
Mam Master league team data transfer...nie działa mi jednak albo nie umiem obsługiwać, a jest jakiś inny który robi transfery? może macie jakąś instrukcję jak używać tego programu lub innych? dzięki wielkie !
A nie przypadkiem jeszcze przy ustawianiu opcji przy nowej grze Master League, nie ma czegoś takiego, jak poziom trudności transferów? Albo ja źle zrozumiałem...
Jest częstotliwość transferów
Wiecie czemu jak gram Bayerem Leverkusen w Master League, to w pierwszym sezonie zespół ten nie gra w Lidze Europejskiej? Jak sprawdzałem to Bayer w sezonie 2011/2012 skończył rozgrywki na 5 miejscu czyli jak się odpala ligę tą drużyną to w tych rozgrywkach powinien brać udział. Z góry dzięki za odpowiedzi:)
Witam. Mam pytanie.Czy da się jak w poprzednich wersjach, stworzyć swój klub od podstaw, tj. z własną nazwą, herbem, strojami ?
Czy jest licencja na lige Angielska?