Dział Ogólny > PES 2013

Master League - pytania, wskazówki, problemy.

<< < (8/96) > >>

jasikowy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzedłużanie kontraktów z zawodnikami jest możliwe tylko w trakcie otwartego okienka transferowego? Bo, gdy jest zamknięte nie widzę takiej opcji.

--- Koniec cytatu ---
Gdy piłkarzowi kończy się kontrakt po tym sezonie w którym grasz , automatycznie przedstawi Ci ofertę np. w zimowym okienku.
Jednak jeżeli się z nim pokłócisz czyli np. wystawisz go na listę transferową albo wypożyczeń może on nie chcieć podpisać kontraktu.
Wtedy wzrośnie zainteresowanie nim przez inne kluby i prawdopobnie przy najbliższej dobrej okazji przejdzie do innego klubu za darmo
(kwota transferu bedzie wynosić 0.)

Rocznik88:
Dziękuję za odpowiedzi dotyczące przedłużeń kontraktów :) Chciałem jeszcze zapytać czy mogę mieć jakikolwiek wpływ na rozwój moich juniorów w szkółce? Jest coś takiego jak nakłady na szkółkę itp.?

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDziękuję za odpowiedzi dotyczące przedłużeń kontraktów :) Chciałem jeszcze zapytać czy mogę mieć jakikolwiek wpływ na rozwój moich juniorów w szkółce? Jest coś takiego jak nakłady na szkółkę itp.?

--- Koniec cytatu ---
Nie ma takiej możliwości

kuniu174:
Witam wie może ktoś jak kupować lepszych zawodników typu Neymar,hazard,silva itp ? 8)

pawlodar_10:
A jakim klubem grasz?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej