Dział Ogólny > PES 2013

Master League - pytania, wskazówki, problemy.

<< < (83/96) > >>

RoNi123:
Siemandero .

Zaczynam przygode z PES 2013  Master LEGUE ( offline ) .

Czy ktoś wie jak ogarnać te treningi ( tzn punkty itp).

Niechciałbym na czuja tego robić. Jakieś wskazówki ?

Z gory dzieki pozdro 600

VeB:
Ja to ustalam patrząc na zespół. Tzn... jak masz słabą defensywę, to dajesz w trening defensywny. Jak masz wolnych zawodników, to dajesz w trening szybkości itd..

Cris#20:
A ja mam pytanko dot. Master League offline ... Otóż , po wygraniu wszystkiego ( Czyt. CdR , LM , BBVA i Superpuchary ) zacząłem 2 sezon . Sprzedałem oczywiście Ronaldo na sam początek ,bo nudno . I tu stawiam pytanie . Otóż ,po dłuższej zabawie , chciałem kupić El Sharrawy'ego ,ale... Miałem 2% szansy na ściągnięcie go .. Czy musi minąć drugi sezon i wygrać wszystko jeszcze raz ,by zaczęli do mnie przychodzić czy jak ? Bo jak nie to dlaczego nie chcą do mnie przychodzić i mam 2% szans.

VeB:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA ja mam pytanko dot. Master League offline ... Otóż , po wygraniu wszystkiego ( Czyt. CdR , LM , BBVA i Superpuchary ) zacząłem 2 sezon . Sprzedałem oczywiście Ronaldo na sam początek ,bo nudno . I tu stawiam pytanie . Otóż ,po dłuższej zabawie , chciałem kupić El Sharrawy'ego ,ale... Miałem 2% szansy na ściągnięcie go .. Czy musi minąć drugi sezon i wygrać wszystko jeszcze raz ,by zaczęli do mnie przychodzić czy jak ? Bo jak nie to dlaczego nie chcą do mnie przychodzić i mam 2% szans.

--- Koniec cytatu ---

Tak.. to jest głupie w tym PESie. Nawet jak grasz Barcą, to nikt nie chce przyjść dopóki nie będziesz wygrywał wszystkiego. Włącz sobie transfery na "hard" bodajże i jeśli to i tak nie pomoże, to po prostu musisz koksić drugi sezon i wtedy powinien przyjść.

Cris#20:
No i jeszcze jedno pytanko . Kogo najłatwiej ściągnąć z piłkarzy ze " słabszych " drużyn ,by u mnie się super rozwinęli . Nie mówię tu o Nouhei tylko np. o Huth , Crouch itp.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej